Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Nekem az Apple gépeinél az nem tetszik, hogy valamit mindig feláldoznak a design oltárán - igaz, a saját asztali gépemben sem cseréltem CPU-t, vagy bővítettem RAM-ot, mióta megvan, de a lehetőség hiánya kicsit zavarna - illetve pl. Macbook Pro-nál zavar a dokkolhatóság hiánya, OSX-nél pedig a szokatlan billentyűzet kombinációk - pro-nak mondjuk ott vannak a különböző gesztusok a touchpad-en, azt jól eltalálták.
Tim82: nem vagyok látványfetisiszta (egy jó film divx-ként is élvezhető volt), de azért sorozatot 720p-ben nézek, filmet pedig 720/1080p-ben, ennél lentebb nem mennék. Szerintem azért a médialejátszó vonalat sem vetem el teljesen, illetve úgyis gondolkoztam, hogy anyukámnak vegyek egy könnyen kezelhető, magyar felületű médialejátszót, mert ami a Samsung TV-jében van beépített, az valami borzalmas - lassú, és egyáltalán nem felhasználóbarát a kezelőfelülete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest