Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz fokukac #51592 üzenetére

    Lehet, hogy a liberóta (imádom ezt a szót, ebből is látszik, milyen sokat köszönhetünk Pataki Attilának, remélem még sokáig köztünk marad, és nem rabolják el többet az ufók) városi kerékpáros hipsztergyerekek úgy nőttek fel, hogy anyuci a széltől is óvta őket, és gonosz elnyomónak titulálódott mindenki, aki szerint talán mégiscsak nem anyucikicsivirága púzta a passzátszelet, de a kegyetlen nagyvilágban a villanyoszlopnak mindig elsőbbsége van.

    --------------------------------------------------------------------------

    Ja, de ha már itten félig szakmáztunk kicsit korábban, ezúton is szeretném bejelenteni, hogy utálom tivet (már megint), mert elültette a bogarat a fülembe,és most három lehetséges forgatókönyv között vacillálok:

    1.) Veszek kurta drágán egy 2in1 tablet/laptopot az asztali gépem helyett. Ha nagyon kemény vagyok, akkor Acer Aspire-t, hogy szemen köphessek mindent, ami és aki valaha voltam.
    2.) Veszek egy nagy levegőt, és utána szokás szerint egy használt üzleti laptopot, hogy kukac és Tim (és még sokan mások) is boldog legyen.
    3.) Megtartom az asztali gépem, és netezek tovább a telefonon, ha már nincs kedvem az asztalnál ülni (sosincs, szóval ez így eléggé kihasználatlan), miközben anyának mindenképpen kell egy 'új' asztali gépet vennem, mert az övé már a végét járja (hosszú történet, a lényeg az, hogy a buta videódigitalizálója csak 32 bites WinXP-ig van támogatva, szóval ennek a cseréjével kell majd kezdeni).

    Részletesen itt sírtam el a bánatom, de annyi reakciót sikerült szereznem vele, hogy igenis van X-es sorozat fullHD felbontással, ami tény, papíron én is találkoztam vele, meg 800 EUR-s használt laptop hirdetésben, de ettől nem lesz elérhető és racionális a dolog (mondjuk ez nem szokott zavarni, nem is értem, most mi bajom). Mindezt Sipi legnagyobb derültségére, mert ő bújtogatott, hogy mindenképpen kérdezzem meg a topikban is, a szemét.

    Röhögjetek ki ti is egy kicsit, légyszi, hogy legyen ma is egy jó napom, aztán hátha valakinek van valami épkézláb ajánlata, amit utána majd fintorogva lefikázhatok.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák