Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Projektor topic
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hogy a viharba ne, a motkány meg a pöttyösmacska már úgyis lógnak egy rakás sörrel, majd hozzácsapjuk az övékhez.
Joe, a mérföldkő: Rég voltam online, úgyhogy sokan megelőztek, van ilyen eszköz, de nem lesz olcsó. Nálam mondjuk speciel egy régebbi Proliant Microserver csinál ilyesmiket, került rá egy Kodi, meg hozzá egy külső hangkártya, és egy vezeték nélküli billentyűzet, ez a tökéletes médielejátszó. Mondjuk nem hangtalan, de engem nem zavar.
Laptopot, vagy windowsos tabletet javasoltam volna amúgy én is, de ahhoz meg akkor meg kell oldani a nagyobb fájlok tárolására valami hátteret - közvetlenül routerre kötött NAS, vagy tényleg egy home szerver valahol, lehetőleg mindez vezetéken.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest