Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hogy a viharba ne, a motkány meg a pöttyösmacska már úgyis lógnak egy rakás sörrel, majd hozzácsapjuk az övékhez.
Joe, a mérföldkő: Rég voltam online, úgyhogy sokan megelőztek, van ilyen eszköz, de nem lesz olcsó. Nálam mondjuk speciel egy régebbi Proliant Microserver csinál ilyesmiket, került rá egy Kodi, meg hozzá egy külső hangkártya, és egy vezeték nélküli billentyűzet, ez a tökéletes médielejátszó. Mondjuk nem hangtalan, de engem nem zavar.
Laptopot, vagy windowsos tabletet javasoltam volna amúgy én is, de ahhoz meg akkor meg kell oldani a nagyobb fájlok tárolására valami hátteret - közvetlenül routerre kötött NAS, vagy tényleg egy home szerver valahol, lehetőleg mindez vezetéken.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi