Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Mondjuk amikor fizetni kell érte, az fáj, bár cserébe amikor veszel egy újat szerződésmódosítással, akkor még mindig meglepően jó áron megy el a régi, én pl a régi telefon, és az új előfizetéshez kappott ajándék tablet eladása után 50 EUR-t fizettem rá, pedig elég aprócska csomagom van, itteni viszonylatban alacsony havidíjjal. Arról nem is beszélve, hogy nyilván nem kell évente cserélgetni, amikor jön egy új modell, én i4-ről váltottam 5s-re, és nem hiszem, hogy rá tudna jelenleg beszélni bárki is a 6-osra az elkövetkező 1,5-2 éven belül, szóval visszatérünk a kérdésre valamikor 2016 Q2-ben, amikor lejár megint a szerződésem.
Kukac: A legnagyobb bajom az volt a nexus-szal, mint Blekinek, ha hozzá sem nyúltam, akkor is rohamtempóban merült az akksi. Ha manuálisan lelőttem mindent (net, gps, bt, anyámkínja, csak a gsm maradt), akkor tudott elfogadható (1 nap...
) üzemidőt produkálni, de ezzel meg ne nekem kelljen már foglalkoznom.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) üzemidőt produkálni, de ezzel meg ne nekem kelljen már foglalkoznom.