Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Felhívtam az MM ÜFSZ-t. Azt nem tudták pontosan megmondani, hogy miért van elhagyva az EW a típusmegjelölésből, de bíznak benne, ahogy én is, hogy az valójában EW, csak elhagyták az egyszerűség kedvéért.
Azt még nem tudták megmondani, pontosan mikor szállítják, mert még nem adták át a partnernek, de azt megmondták, hogy az MPL hozza.
A webáruházban megadható minimális címkiegészítési adatokat nem nagyon tudta bővíteni (semennyire), így mivel a cég telephelye(ide kértem) egy nem létező helyen van, de egy létező, innen 3 km-re lévő pontra van bejegyezve hivatalosan, viszont helyileg a főút mellett van, egy utcával párhuzamosan, megadtam a párhuzamos utca szembelévő házának házszámát. Mivel muszáj volt egy utcanevet és egy házszámot adni. De kiegészítésként csak annyi fért ki: "xy kft. telephelye" Azért ha Lengyel kamionsofőröknek kell angolul útbaigazítást adni, hogy hogy találnak ide, és idetalálnak, talán a posta futára is idetalál, ha más nem, felhív.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest