Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Azon amúgy is csak a fejemet csóválom mindig, amikor sztráfizetéseket, külföldi nagyberuházásokat, vagy egy yacht árát, amit valami híres ember vett, esetleg egy végkielégítést, vagy kártérítést, esetleg lottónyereményt, amit valaki mondjuk USA-ban kap, átszámolnak forintra. Értem én, hogy az egyszeri bulvárolvasónak fogalma sincs az árfolyamokról, meg szorozni sem tud (mondjuk sokszor az 'újságírók' is elbasszák), de ez így egy totálisan irreleváns és semmire sem való információ (általában fejben gyorsan visszaszámolom eredeti pénznembe).
Ja, és ha már ilyen szintű népbutításnál tartunk, a másik kedvencem, amikor filmekre, sorozatokra csak a magyar címmel hajlandóak hivatkozni (még zárójelben sincs ott az eredeti). Sokszor fogalmam sincs, hogy miről is van szó, aztán kereshetem a portponthun az eredeti címet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Revolut
- iGO Primo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest