Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
csongi
üzenetére
mindenre elég amire használom..
csak anno rákkattantam erre a folyamatos gépfejlesztésre, mint itt sokan mások.. aztán rájöttem hogy ha van pénz másra is tudom költeni ami talán fontosabb, főleg ha így is minden fut normálisan. csak néha elkalandozok milyen böszöm lenne egy négy"magvas" proci, megdobva az ATI 4870X2vel.. vagy ha már itt tartunk akkor kettővel.. hmm..
nehéz az addikciókról leszokni. csak ez a 2900as ATI hangos mint a mennydörgéspluszkettő
megszoktam, de esti töltögetésnél így is zavaró tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak anno rákkattantam erre a folyamatos gépfejlesztésre, mint itt sokan mások.. aztán rájöttem hogy ha van pénz másra is tudom költeni ami talán fontosabb, főleg ha így is minden fut normálisan. csak néha elkalandozok milyen böszöm lenne egy négy"magvas" proci, megdobva az ATI 4870X2vel.. vagy ha már itt tartunk akkor kettővel.. hmm..
nehéz az addikciókról leszokni. csak ez a 2900as ATI hangos mint a mennydörgéspluszkettő
megszoktam, de esti töltögetésnél így is zavaró tud lenni.