Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
csongi
üzenetére
mindenre elég amire használom..
csak anno rákkattantam erre a folyamatos gépfejlesztésre, mint itt sokan mások.. aztán rájöttem hogy ha van pénz másra is tudom költeni ami talán fontosabb, főleg ha így is minden fut normálisan. csak néha elkalandozok milyen böszöm lenne egy négy"magvas" proci, megdobva az ATI 4870X2vel.. vagy ha már itt tartunk akkor kettővel.. hmm..
nehéz az addikciókról leszokni. csak ez a 2900as ATI hangos mint a mennydörgéspluszkettő
megszoktam, de esti töltögetésnél így is zavaró tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak anno rákkattantam erre a folyamatos gépfejlesztésre, mint itt sokan mások.. aztán rájöttem hogy ha van pénz másra is tudom költeni ami talán fontosabb, főleg ha így is minden fut normálisan. csak néha elkalandozok milyen böszöm lenne egy négy"magvas" proci, megdobva az ATI 4870X2vel.. vagy ha már itt tartunk akkor kettővel.. hmm..
nehéz az addikciókról leszokni. csak ez a 2900as ATI hangos mint a mennydörgéspluszkettő
megszoktam, de esti töltögetésnél így is zavaró tud lenni.