Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
csongi
üzenetére
mindenre elég amire használom..
csak anno rákkattantam erre a folyamatos gépfejlesztésre, mint itt sokan mások.. aztán rájöttem hogy ha van pénz másra is tudom költeni ami talán fontosabb, főleg ha így is minden fut normálisan. csak néha elkalandozok milyen böszöm lenne egy négy"magvas" proci, megdobva az ATI 4870X2vel.. vagy ha már itt tartunk akkor kettővel.. hmm..
nehéz az addikciókról leszokni. csak ez a 2900as ATI hangos mint a mennydörgéspluszkettő
megszoktam, de esti töltögetésnél így is zavaró tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak anno rákkattantam erre a folyamatos gépfejlesztésre, mint itt sokan mások.. aztán rájöttem hogy ha van pénz másra is tudom költeni ami talán fontosabb, főleg ha így is minden fut normálisan. csak néha elkalandozok milyen böszöm lenne egy négy"magvas" proci, megdobva az ATI 4870X2vel.. vagy ha már itt tartunk akkor kettővel.. hmm..
nehéz az addikciókról leszokni. csak ez a 2900as ATI hangos mint a mennydörgéspluszkettő
megszoktam, de esti töltögetésnél így is zavaró tud lenni.