Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Embörök!
Álljunk már le! Ne húzzuk már le a fórum színvonalát ilyen baromságokkal. Már tegnap is elmondtam a véleményem...ok megnyílt a másik topik is, kit érdekel, mindenki oda ír, ahova akar. Innentől kezdve nincs értelme dobálózni, és nincs értelme beszélni tovább a dologról. Még szerencse, hogy mindenkinek megvan a választási lehetősége, hogy olvas és ír, vagy csak olvas, vagy egyáltalán nem olvas...Döntse el mindenki, mit akar, de tovább ne húzzuk már le a színvonalat, mert aztán a végén tényleg mindenkinek elege lesz ebből az egész hülyeségből, és eltűnnek a felhasználók. Komolyan mondom, legalább a modiknak és házigazdáknak legyen már annyi eszük és lássák már tisztán és objektíven a dolgokat! Részemről én az itt jelenlévő "felsőbb osztály"-ban csalódtam marha nagyot... Az lenne a legjobb, ha mindenki saját magába nézne, és a fórum érdekeit nézné a sajátja helyett! Itt nincs szükség ilyenre!! Itt a közösséget kellene nézni, és nem leragadni dolgokon! Ha meg nem tetszik, akkor nem kell itt lenni! Viszont én azért nem távozok sehonnan sem, mert néhányan úgy gondolták, hogy nem képesek túllépni dolgokon!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- SUSE Linux
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest