Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
A csudába, kimentem a konyhába érte, de mire behoztam már Cuba Libre lett belőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vladi: Tudnál írni konkrét példákat általad értelmesnek tartott beszélgetést generáló témákra? Nem azért mert én nem tudnék, hanem hogy lássam hogy Te konkrétan miről szeretnél, ha mondjuk varázsütésre(nyilván nem lehet) mindenki hasonlóan szerinted értelmesnek mondhatóan szólna hozzá. A 20 előtti OT-kben még nem voltam itt, viszont azok az emberek már 95%-ban nem látogatják aktívan az OT-t, másrészt nincs kedvem visszakeresni, meg hát új témák kellenének, nem a régiek ismétlése(esetleg aktualitását vesztették) Tényleg csak példák kellenének. Én magam tartom annyira értelmesnek, hogy el tudjak beszélgetni kellően komoly, de nem szakmai témákról is, de nem biztos hogy a napi robot, meg a melóban való komlyságnak való megfelelés után itt is erre vágyom. Lehet hogy itt éppen szarásról, pinákról, meg piálásról szeretnék nagyon komolytalanul beszélgetni inkább, mert azt napközben nem tehetem meg. Lásd még: "Fáradt Gőz"

Na nem ragozom tovább, úgyis érted a kérdést már az első sortól is.Hosszabbítás
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)