Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
A csudába, kimentem a konyhába érte, de mire behoztam már Cuba Libre lett belőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vladi: Tudnál írni konkrét példákat általad értelmesnek tartott beszélgetést generáló témákra? Nem azért mert én nem tudnék, hanem hogy lássam hogy Te konkrétan miről szeretnél, ha mondjuk varázsütésre(nyilván nem lehet) mindenki hasonlóan szerinted értelmesnek mondhatóan szólna hozzá. A 20 előtti OT-kben még nem voltam itt, viszont azok az emberek már 95%-ban nem látogatják aktívan az OT-t, másrészt nincs kedvem visszakeresni, meg hát új témák kellenének, nem a régiek ismétlése(esetleg aktualitását vesztették) Tényleg csak példák kellenének. Én magam tartom annyira értelmesnek, hogy el tudjak beszélgetni kellően komoly, de nem szakmai témákról is, de nem biztos hogy a napi robot, meg a melóban való komlyságnak való megfelelés után itt is erre vágyom. Lehet hogy itt éppen szarásról, pinákról, meg piálásról szeretnék nagyon komolytalanul beszélgetni inkább, mert azt napközben nem tehetem meg. Lásd még: "Fáradt Gőz"

Na nem ragozom tovább, úgyis érted a kérdést már az első sortól is.Hosszabbítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)