Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
nekem nem tetszik, amit ti csinaltok, neked nem tetszik, amit en csinalok, s szerinted ez (legalabbis az elso fele) igy van jol - akkor miert kellene nekem masik topic?
Leginkább azért, mert megváltoztatni nem tudod. Viszont mivel úgy tűnik, hiányzik a régi idők OFF topicja, legalábbis ezt állítod, akkor pedig miért nem csinálsz egyet? És ott újra folyhat normális eszmecsere, öröm és bánat megosztása. Jelzem, ez most is megvan, azt hiszem ezt nem is kell bebizonyítanom.
Már megint a cset. Tisztában vagyok a fórum és a cset közötti különbséggel, de akkor, hogy egyszerűsítsük a dolgot és rövidre zárjuk a vitát, a fórumnak ez a topicja erősen csetes jellegű, ha úgy tetszik beütésű, közösségi topic. És, ha rajtam múlik, akkor az is marad, mindaddig, amíg lesz ebbe beleszólásom. És nem feltétlenül azért, mert én vagyok a házigazda és megtehetem, hanem azért, mert úgy látom, hogy sok embernek, az itt összegyűlő közösség jelentős többségének ez jó.
Nem nagyon tudok ehhez többet hozzáfűzni, innetől már csak ismételni tudnám magamat, az meg felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (6)
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest