Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
nekem nem tetszik, amit ti csinaltok, neked nem tetszik, amit en csinalok, s szerinted ez (legalabbis az elso fele) igy van jol - akkor miert kellene nekem masik topic?
Leginkább azért, mert megváltoztatni nem tudod. Viszont mivel úgy tűnik, hiányzik a régi idők OFF topicja, legalábbis ezt állítod, akkor pedig miért nem csinálsz egyet? És ott újra folyhat normális eszmecsere, öröm és bánat megosztása. Jelzem, ez most is megvan, azt hiszem ezt nem is kell bebizonyítanom.
Már megint a cset. Tisztában vagyok a fórum és a cset közötti különbséggel, de akkor, hogy egyszerűsítsük a dolgot és rövidre zárjuk a vitát, a fórumnak ez a topicja erősen csetes jellegű, ha úgy tetszik beütésű, közösségi topic. És, ha rajtam múlik, akkor az is marad, mindaddig, amíg lesz ebbe beleszólásom. És nem feltétlenül azért, mert én vagyok a házigazda és megtehetem, hanem azért, mert úgy látom, hogy sok embernek, az itt összegyűlő közösség jelentős többségének ez jó.
Nem nagyon tudok ehhez többet hozzáfűzni, innetől már csak ismételni tudnám magamat, az meg felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest