Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Most csakazértis visszaolvastam mi volt a zindító gondolás, és nem értem., de precizitásod legendás,
Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam, ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apa: Tudtam, csak nem sejtettem
Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból..
(persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám )
hű de van bajom most a ragokkal, toldalékokkkal, meg miegyébbel, pedig Nyelvtanom mindig vagy hibátlan, vagy csak simán 5-ös volt)Anya:Mindegy mit mondok, közben úgyis nőre gondolok, ha nem is egyre, hanem csak úgy, nőre..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból..
(persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám )