Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Az meg hogyanmiért van, hogy felrakom a Cosmo Playert (2.1.1) állítólag beépül böngészőbe mint plugin, de a bővítmények listázásánál sehun se nemvan, meg hogy aztán felismeri a wrl kiterjesztésű fájlokat, és elindul a böngésző, meg azon belül valami vezérlőpult féleség, de azsenem. És hogy lehet szép virtuális 3D-s cuccokat kukkolni, de semmi.
    Feltelepítem, a végén kérdezi, hogy asszociálja-e a wr-related fájltípust hogy automatikusan induljon böngészőben, mondom naná. Megjegyzi, hogy nincs NT SP3.0 felrakva(naná, mer XP) és hogy korlátozott audiofunkciói lesznek. Mondom okés, hajrá. Aztán megnyitom a mappát, benne a sokszép wrl fájlok. Rákattintok egyre, erre megkérdezi hogy mivel indíjja.. :F Hát mondom derék öcsém, az imént kérdezted az asszociációt, ezekszerint fölöslegesen.. Megadom neki hogy explorer, leokézom, és erre megjelenik a figyelmeztetés az aktív-X vezérlőkről. Engedem, mondom mostmá virtuálisságokat akarok, erre kiteszi a háromszögkörnégyzet című kép-helyőrzőt, oszt nagy semmi az ablakban.

    Most akkor ki a gyilkos?

    Ja, IE 7, meg FF 2.0 sem akarja, FF aszondja nem sikerült megnyitni, mert ismeretlen hiba történt (az kizárt dolog, mert nemtudom) meg hogy mentsem lemezre a fájlt. Hát lemezen van te szerencsétlen..
    Na itt lett elegem belőle, pedig a héten be kéne adni valami magam kreálta wrl-t. De pusztán karakteres szerkesztéssel nem jutok messze, én nem vagyok Mátrix-bubus, hogy a futkosó ződ betűkben meglássam a 3D-t.. HELP!

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák