Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Vasárnap délután/este kimostam-teregettem két adag szennyest. Egyébként le vagyok tiltva a mosógépről, mert a párom fenntartja magának a jogot a kizárólagos bütykölésére, állítgatására. De vasárnap nem volt itt, ezért szabadon kezelhettem a fedélzeti műszereket az Enterprise csillaghajón.
A teregetésnél már leszálltam a földre. A porszívózás meg kifejezetten a földhöz ragasztott. A mosogatásnál már teljesen elfogyott a lendület ma reggel, mert csak elsikálni volt időm mindent, de öblítésre nem maradt időm.
A zempléni vendégmarasztaló sártól nehéz bakancsom meg ottmaradt az előszoba sarkában, ahogyan leraktam száradni tisztítás előtt. 
Bízom a párom jóindulatában, hogy nem dobja ki.

Hopsz. A hálózsákom is kifordítva szellőzik a kégli egy nem is annyira eldugott sarkában.

Új hozzászólás Aktív témák
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A teregetésnél már leszálltam a földre. A porszívózás meg kifejezetten a földhöz ragasztott. A mosogatásnál már teljesen elfogyott a lendület ma reggel, mert csak elsikálni volt időm mindent, de öblítésre nem maradt időm.
A zempléni vendégmarasztaló sártól nehéz bakancsom meg ottmaradt az előszoba sarkában, ahogyan leraktam száradni tisztítás előtt.