Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Vasárnap délután/este kimostam-teregettem két adag szennyest. Egyébként le vagyok tiltva a mosógépről, mert a párom fenntartja magának a jogot a kizárólagos bütykölésére, állítgatására. De vasárnap nem volt itt, ezért szabadon kezelhettem a fedélzeti műszereket az Enterprise csillaghajón.
A teregetésnél már leszálltam a földre. A porszívózás meg kifejezetten a földhöz ragasztott. A mosogatásnál már teljesen elfogyott a lendület ma reggel, mert csak elsikálni volt időm mindent, de öblítésre nem maradt időm.
A zempléni vendégmarasztaló sártól nehéz bakancsom meg ottmaradt az előszoba sarkában, ahogyan leraktam száradni tisztítás előtt. 
Bízom a párom jóindulatában, hogy nem dobja ki.

Hopsz. A hálózsákom is kifordítva szellőzik a kégli egy nem is annyira eldugott sarkában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A teregetésnél már leszálltam a földre. A porszívózás meg kifejezetten a földhöz ragasztott. A mosogatásnál már teljesen elfogyott a lendület ma reggel, mert csak elsikálni volt időm mindent, de öblítésre nem maradt időm.
A zempléni vendégmarasztaló sártól nehéz bakancsom meg ottmaradt az előszoba sarkában, ahogyan leraktam száradni tisztítás előtt.