Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Én úgy gondolom, hogy akárhol vagyok, akármit csinálok, akármennyi idő van, az jó. Mindíg az adott pillanat örömét próbálom megragadni, és átélni teljesen. Most azt, hogy neked írok.A legtöbb probléma, boldogtalanság abból adódik, hogy nem fogadjuk el azt ami van, pl jó időt akarunk, pedig ha szomorúak vagyunk akkor is az lesz, ha boldogok vagyunk akkor is az lesz.Akkor mért válasszam a szomorúságot? Ilyen egyszerű. A boldogságnak belülről kell fakadnia, és így a külvilágot is másként látod. A külvilág örömei egy csodálatos plussz érzés a belső boldogságomhoz, nem több. Nem tudom, le tudtam-e írni úgy, ahogy belül érzem, de ez a lényeg.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest