Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
Én mindig visszafogott voltam, talán mert nem voltak meg a szituációim, nem kerestem a helyzeteket hogy vigyek valakit is az ágyba.. Ezért is kaptam meg jópár éve a Sir Moon nevet, amit azóta is viselek

Én ha valamit csinálok 100%osan próbálom.. Igaz hogy társ nélkül fél ember vagyok, de utánna világ legvidámabb embere leszek és akkor érzem hogy minden sikerül és mindenbe fogok azok ész határain belűl de megvalósulnak.. Túl realista vagyok
Viszont én is érzem ha valaki egyszer elém állna, hogy na én veled akarok járni és tetsdzik is az illető, nem mondanék nemet, túl rövid az élet..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest