- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
EQMontoya #14114 üzenetére
japersze, akinek sikerült az élet...
vaze, én olyan csóró vagyok mostanában, h netezni meg tévézni is petróleumlámpa mellett szoktam (bár tévézni szinte semmit, h se Forma-1, ha meg Bundesliga/BL van, dolgozok)...
Bár...
most néztem, h fogy a petróleum - ha elfogy mit csináljak? tekerjek bringát?
-
Gyusz
őstag
-
-
Zewa
senior tag
válasz
EQMontoya #13942 üzenetére
Én már csináltam jobbat, csak olayn hiper-titkosra csináltam hogy már én sem tudom hol van a szerver és mia cim.
Hihetlen hogy el tud "butulni" az embör ha sokáig nem codozik. Kcsit felmentem ugy indult 15min allat:12-31
Aztán mvenynire bejöttem és lett 40-23 hát.. régen jobban ment.
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya #13831 üzenetére
Beled is.
Fene egye meg, 2 hsz 5 percen belul.
B-L-A-C-K: menj az aprohirdetesek koze, onnan nezd. Nem tomor listazasra tegyed s akkor latod a kepeket. Idezet a beallitasok ful alatti dolt betus es off szovegbol: "Tömör listázásnál fórumszerűen, könnyen áttekinthetően, táblázatos formában, míg teljes listázásnál blogszerűen, részletesen kibontva jelenítjük meg apróhirdetéseket."
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya #11637 üzenetére
Ja, meg fekvo gep eseten linux mellett meg finom steaket is suthetsz a chipseten
Erre sem kepes az intel chipset... A lekvarra az uvegekbol igenyt tartok! Finom lightos reggeli/vacsi.
Tenyleg jo ejt s bocs kis okos pottyos kolumbiai, csak nem birok magammal mikor ilyen csapnivalo a kedvem... -
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya #11632 üzenetére
Ez a velemenyed az ASUS-rol s megis ilyen lapot nezel az ismerosodnek... Hat orulok, h nem vagyok az ismerosod...
helyreigazitas: mar ha eme lap megvetelerol van szo... Ha nem, akkor sztorno.
re#11637: s nem pofoztad fel??? intel + nforce... Na mindegy, ti dolgotok, szalljon ra es a lapjara aldas es beke, inkabb fekszek, szep almokat s meg annal is szebb holnapot mindenkinek!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya #10548 üzenetére
ki mondta, hogy nem kézzel állítottam be?
azt mondtam, hogy kevesebbet kérdezett, mint a win. ez nem jelenti azt, hogy semmit nem kérdezett.
ja, picimacis hálókártya és hálózat beüzemelése: a kártyát bedugtam, routerből mazzag a hálókártyába... és kérdés nélkül ment. aki ennél egyszerűbb hálózat-életrekeltést tud, az festi magát.
tomika: ki nem enged?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya #10317 üzenetére
nem bátor, csak nincs itthon más live cd, a 7.04 meg csak egy példányban van fenn a gépen. előtte a 6.06 van fenn, az nem kezeli a chipsetet, vár a root partícióra... csak nem ismeri fel a vinyót se (pontosabban a vezérlőt). van cd-n 6.10, az dettó, egyszercsak gondol egyet, és jóóól meghal. de már jön a 7.10, még megálmodom, hogy azt teszem fel, vagy átmentem a jelenleg működő rendszert. ha azt, akkor eleve 64-biteset teszek fel.
mindenesetre holnap kapok egy jó kis p2 notit, arra debian megy. és csak azért telepítem, hogy szép nagy legyen az arcom. szépnek már szép, csak nem elég nagy
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya #9988 üzenetére
Sztem 2 egyforma lukjuk van, az meg 8százas és felfűzhető, nem..? A 400-nak más lyuka van. Nem..? Ritkán látok ilyen úri holmikat...
#9989, tiv: Nna, ilyet még nem is szagoltam. Mondom, lehet felfűzhető. Esetleg az ITsok utolsó mentsvára, a mágikus hatalommal bíró grimoire, a User's Guide nem mond semmit..?
-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya #9988 üzenetére
Nem, mind a ketto 400-as, direk olyan kabel rendeltem hozza...
Kuka: Mar megin' hulye vagyol
tbs: Lehet igazad van, csak nem ertem ket gep miert nem tud kezelni egy kulso vinyot. Lehet felbe kellen particionalni es ugy bemountolni...
A f@szom szarakodik, veszek egyet magamnak is...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged