Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Kórház parkolóban mégse kéne szétverni egy amúgyis összevisszazúzott terepjárót. A gazdája meg nem volt a környéken. De remélem szétesik egyszer alatta.
Más: tegnap este hatkor elkezdtem sörözni, és hajnal 3/4 4-kor fejeztem be, lezárva egy sonkás hambival. Tippre olyan 8-at ihattam meg, de lehet hogy több is volt, mert mintha mások is vettek volna még nekem, de egy zsúfolt szórakozóhelyen, ahol zene, tánc meg rengeteg ember van ki emlékszik mindenre. Az mindenesetre biztos, hogy nem emlékszem hogy haverom házától hogy jutottam el a hambishoz, de főleg hogy onnan haza, meg be az ágyba. Viszont még mindig nem birok egyenesen menni, és egyenesen tartani a fejem, és tartósan egy pontra koncentrálni. Most akkor még mindig részeg vagyok?(Csak 8x kellett javítani a hsz-t
)
Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)