Aktív témák
-
válasz
ladybug
üzenetére
Nálunk soha nem jöhetett be a kutya a lakásba, még kölyökkutya korában sem. (Most max felmenni tudnák hozzátok, mert Soltvadkerten vagyok.
)Amúgy van erre módszer, hogy ne mászkáljon be, mondjuk ezt még kölyök korban hatásos. Ki kell nyitni az ajtót, valaki egy törölközővel/ronggyal az ajtó mellé áll, úgy hogy a kutya ne lássa. (Nem az ajtó mögé, hanem a szemben az ajtóval, a fal mellé.) Majdnem kifelejtettem, nem szabad ilyenkor behívni, mert akkor oda a gaziba vetett bizalom. Amikor a buskija megjelenik az ajtóban felé kell csapni a törölközővel, de nem meg ütni ja és közben rá is kell szólni, hogy "kifelé". Ettől megijed. Kb 2-3 alkalom és a kutya nem fogja a küszöböt átlépni, ha mégis elég ha rászólnak és egyből nyargal kifele.
Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)Amúgy van erre módszer, hogy ne mászkáljon be, mondjuk ezt még kölyök korban hatásos. Ki kell nyitni az ajtót, valaki egy törölközővel/ronggyal az ajtó mellé áll, úgy hogy a kutya ne lássa. (Nem az ajtó mögé, hanem a szemben az ajtóval, a fal mellé.) Majdnem kifelejtettem, nem szabad ilyenkor behívni, mert akkor oda a gaziba vetett bizalom. Amikor a buskija megjelenik az ajtóban felé kell csapni a törölközővel, de nem meg ütni ja és közben rá is kell szólni, hogy "kifelé". Ettől megijed. Kb 2-3 alkalom és a kutya nem fogja a küszöböt átlépni, ha mégis elég ha rászólnak és egyből nyargal kifele.