Hirdetés

Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Tim82 #48056 üzenetére

tényleg csak azt tudom mondani, hogy bár nincs írott szabály, de nem jellemző, hogy hetente balhé lenne. íratlan szabály, hogy meg kell felelnünk egymásnak. nyilván mindenkinek nekem is, külön, de tényleg azt gondolom, hogy elég liberális vagyok a kérdésben. igen sokrétű egy ideje a moderátori csapat.

ami a népszavazást illeti: bár senki sem hiszi el, de ezek a dolgok mások a moderátori közösségen belül, és mások a publikum előtt. moderátorként akkor sem húzhat szét a csapat, ha sokszor eltérő véleményen vannak, mert ti (no, szóval érted: a fórum) ízekre szedi őket.

a mostani ügy is mekkora port kavart, pedig lehetett volna sokkal komplikáltabb is. NG hibája az volt, hogy elsősorban nem a modokkal gondolkodott közösségben, hanem a talin lévő userekkel. Whaskes bant kapott, mert olyat csinált, ami kiver minden biztosítékot. NG esete egész más, a "büntetése" is.

ha valami konkrét hibát csinált volna NG, akkor lehetne azt mondani, hogy ilyet többet ne, ejnye, de itt nem ez volt a helyzet, nem volt konkrét hiba, az általános hozzáállása nem fedte teljesen az elvárásokat - semmi rosszindulatot nem feltételezek róla. pont az a baj, hogy poénként élte meg az egészet, ott és úgy.

Aktív témák