Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
a pályakezdő, egyetemet végzettek meghatározó százalékának előbb van meg az államvizsga, mint a nyelvvizsga. szal nem hiszem, húdenagyon elfelejtette volna.
Ha hiszed, ha nem, én általános iskola harmadik osztályától kezdve, nyolcadikig tanultam angolt. Németet is ezen évek alatt, csak kevesebbet. Aztán utána nemsokat, mert a középsuliban lószart sem ért az oktatás, ugyanis volt aki csak akkor kezdte, nekem meg ugye volt 5 év előnyöm. Fősulin ugye nem is volt nyelvoktatás, nem is foglalkoztam vele. Aztán elmentem melózni és láss csodát, a harmadik munkahetemen telefonkonferenciát vezettem amerikánusokkal. És ment. Szakmai szavakat ugyan fel kellett szedni, de akkor is.
A nyelvvizsgára is csak úgy bementem, mert kellett a papír.
Szóval csak az számít, hogy valakit érdekel-e a nyelv és akar-e kezdeni vele valamit. Aki csak addig tud valamit, amig kikérdezik tőle, az nem tanulta meg, csak megjegyezte egy időre.
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Silent Hill: Townfall
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest