Hirdetés
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
a pályakezdő, egyetemet végzettek meghatározó százalékának előbb van meg az államvizsga, mint a nyelvvizsga. szal nem hiszem, húdenagyon elfelejtette volna.
Ha hiszed, ha nem, én általános iskola harmadik osztályától kezdve, nyolcadikig tanultam angolt. Németet is ezen évek alatt, csak kevesebbet. Aztán utána nemsokat, mert a középsuliban lószart sem ért az oktatás, ugyanis volt aki csak akkor kezdte, nekem meg ugye volt 5 év előnyöm. Fősulin ugye nem is volt nyelvoktatás, nem is foglalkoztam vele. Aztán elmentem melózni és láss csodát, a harmadik munkahetemen telefonkonferenciát vezettem amerikánusokkal. És ment. Szakmai szavakat ugyan fel kellett szedni, de akkor is.
A nyelvvizsgára is csak úgy bementem, mert kellett a papír.
Szóval csak az számít, hogy valakit érdekel-e a nyelv és akar-e kezdeni vele valamit. Aki csak addig tud valamit, amig kikérdezik tőle, az nem tanulta meg, csak megjegyezte egy időre.
Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Overwatch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Max (2021) 32GB/1TB karcmentes 95% akku 155 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest