Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nahh visszaolvasgattam...
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok 
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Overwatch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok