Hirdetés
Aktív témák
-
Xelo
addikt
"Ingál szekurcsy üzenete:
igen?
Ingál szekurcsy üzenete:
kell a kori?
[.......] üzenete:
milyen kori?
[.......] üzenete:
xD
Ingál szekurcsy üzenete:
ja bocs
Ingál szekurcsy üzenete:
usd throne
[.......] üzenete:
hmm még meggondolom
[.......] üzenete:
majd írok
[.......] üzenete:
csumi
[.......] üzenete:
tleg mennyiért adod?
Ingál szekurcsy üzenete:
25 v szárral sima szárral chimera kerekekkel
Ingál szekurcsy üzenete:
és jó állapotban
[.......] üzenete:
nem jó ha adok érte egy bioton hangszórót meg 10ezret?
[.......] üzenete:
2.1 dübörgő állat
Ingál szekurcsy üzenete:
van itthon
Ingál szekurcsy üzenete:
nemrég vettem
[.......] üzenete:
milyen?
Ingál szekurcsy üzenete:
mindjárt megnézem
[.......] üzenete:
gondolom azért nem egy bioton ez azért audiofileknek készült még anno 97ben vettem 120ezerért
[.......] üzenete:
csak hát elment az idő
[.......] üzenete:
de müxik
Ingál szekurcsy üzenete:
diamasion
Ingál szekurcsy üzenete:
hát nem
[.......] üzenete:
azt nem ismerem
[.......] üzenete:
nahh mennem kell
[.......] üzenete:
sry
[.......] üzenete:
majd dumálunk
Ingál szekurcsy üzenete:
ok"én a [.....] csávó vagyok és egyik haverom szerintem keményen összetévesztett valakivel.. de sodróttam az árral
ti hallottatok már bioton überállat hangfalról? 
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
és mennyi?
-
Xelo
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
korhatár van?
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nem akarok de az izgalmasabb mint az őstag

-
Xelo
addikt
mikor lesz már vmi izgalmasabb rangom? pl. PH!antomas, vagy PH!obiás, esetleg PH!unci, PH!okahontász

EQMontoya: elnézést kérek uram, én csak egy egyszerü lőporgyári munkás vagyok

-
Xelo
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
te meg miről beszélsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nahh visszaolvasgattam...
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok 
-
Xelo
addikt
na mija téma kiskalózok? itt voltak féltesómék aztán pókereztünk, a végén már úgy csaltak mint atom, mindent megtettek hogy ne győzzek.. nyilván így nem is tudtam.. de hosszú játszma után feladtam
hát van aki nem tud veszteni.. -
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én imádom a barátaimat, általában az életet, szüleimet (bár most kétségeim vannak), igaz sokszor úgy érzem hogy minden roszabb mint amilyennek tűnik... de megmondom őszintén én az ünnepeket nagyon szoktam várni, és az rohadtul kiveri a biztosítékot, amerikor happyakármiday, ittvan az új hátvakaród, örülök is neki mint állat, DE FELTÉTLENÜL EL KELL BASZNIUK vmi BAROMSÁGGAL. utsó 3 legrosszabb napom: előző névnap, karácsony, és születésnap. és ilyenkor, amikor csak azért is a szülőkkel töltöm azt a napot, hogy örüljenek, és ők arra használják ezt hogy jól összevesszünk, hát hajrá, mindig eldöntöm inkább elmegyek egy szórakozóhelyre köv alkalommal és olyat csinálok amit megbánok.... eddig szerencsére átgondoltam még1× mielőtt megtettem volna, csak...
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
fehér farkas mint Geralt a The Witcher c. játékból vagy kocka vagyok?

Bon3ss: nekem lenne kedvem csak nincs kutyám -
Xelo
addikt
ááh engem is kerülget már a depresszió
szüleim mindig akkor időzitenek amikor vmilyen ünnepem van.. áhh.. vazz.. elbasznak mindent aztán meg nekik áll feljebb. fszom és én kérjek bocsánatot a baromságuk miatt 
tildy: kábé igy érzem én is... és ne azt gondoljátok hogy pöcs 15éves szenved mert húdeszar az élet, nem vagyok emo, csak egyszerüen kibírhatatlan hogy még az ünnepekt is elbasszák.
szerk: az a gáz hogy úgy érzem ha következőleg elhagyom a házat vissza se jövök...
-
Xelo
addikt
lázmérős témával kapcsolatban.. már pár napja elég szarul érzem magam, be is dugtam a lázmérőt...... DE ELALUDTAM! szerencsére hónaljizmom nem roppantotta szét, de 4óra alvás után a földön találtam meg, első ránézésre egybe, a lázmérőt. 37,1 - nahh hátha lázam van és nem kell holnap mennem
próbálom lerázni hogy egy normálisat mérjek.. csak azért se megy le a higany. mudurfukar mondaná egyik drága barátom, amikor megnéztem közelebbről: 3részre szakadt benne a higany..
ezt hogy lehet megszerelni? 
-
Xelo
addikt
[feltettek youtube-ra]

szerk: jahh amúgy boldog névnapot Magamnak
Aktív témák
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ti hallottatok már bioton überállat hangfalról?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban