Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bazzeg, gugliznom kellett, hogy mi a rák az a "raccsolós"

Hát nem mondtam, hogy manapság ez lenne a trendi, vagy elterjedt. Nekem annak idején még úgy jött ki a lépés, hogy azzal, akibe szerelmes voltam, bár, hogy őszinte legyek, nem voltunk kölcsönösen az elsők egymásnak ( a Drága anno már egy egész szép életpályával büszkélkedhetett, igaz sose titkolta, beszéltünk is róla)
Lassan átmegyek önfényezésbe, de én még azok közé tartozom, akik olyan nőkkel fekszenek le, akikbe szerelmes vagyok ( Jóóóvan, azért volt kivétel, de nem jellemző rám
)
Aktív témák
- VR topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)