Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
válasz
Eddie141
üzenetére
Nem, a gép előtt
( Csak szeretnék ott élni - Tiv Jr nem ajánlgatná olyan hevesen az ingyen söröket )Kutyus neve: Mr (Mister) és azért van rajta pulcsi, mert kicsit kopaszodik öreg korára, aztán amíg a labor nem deríti ki, hogy miért van, addig marad a ruha.
A nagy S az egyszerűen vizuális okokból van - hülyén hangzik, de sokkal jobban néz ki szerintem a CactuS, mint a Cactus -, lehetne csupa nagybetűvel is, de az meg kiabálásnak számít.
Tildy@ Lemaradtam és ez a pasi a kedvesed, vagy nem, vagy csak nem értem a poént, mert hülye vagyok, meg fáradt?

Aktív témák
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
( Csak szeretnék ott élni - Tiv Jr nem ajánlgatná olyan hevesen az ingyen söröket )