Hirdetés
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az viszont engem irritál, mikor látok egy lányt 15 és 22 között, hogy a pasijával "csókolózik", és közben meg bámul el a válla fölött, mondjuk egy másik pasit..néha akár engem is.... tudom: "...a szaxofonost stírölted a vállamon át. Óóóóó, ciao, Marina.."
de milyen csók már az amikor közben vizslatod a környezeted? A másik meg amin kiakadok a "smárolás". Basszus, mikor ezt valaki kimondja, kiráz a hideg. De az előbb leírt dolog pont ez., A csók nálam mást jelent. Annál nem is tudsz másra figyelni, de nem is akarsz. A smárolás meg..öncélú nyálcsere, miközben lehet bámészkodni. Ehh...És az milyen lenne mikor így bámul egy csaj, én meg odamennék hozzájuk, és mondanám a srácnak, hogy figyi, a barátnőd szemezget velem miközben a szádban turkál a nyelvével.
De most aztán tényleg engedjetek aludni..
Aktív témák
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Apple MacBook
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xbox Series X|S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest