Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
rájöttem hogy én alkoholt csak itthon fogyaszthatok. ugyanis nincs a városban olyan hely, amit ne füstölnének tele egyesek, amit én utálok, mert a hajam, a ruhám, a kezem, a bőröm, mindenem teleivódik a keserű bagószaggal/kocsmaszaggal. nemdohányzó rész nincs sehol, mert az nem gazdaságos. meg az a felfogás, hogy ha nem birom a füstöt, nem kell odamennem, mehetek máshova. hát nem mehetek, mert kivétel nélkül minden helyen vastag füst van. max a könyvtár füstmentes, de az nincs este nyitva, és nem árulnak alkoholt, de üdítőt sem. az utcán tudnék inni negyedáron üvegből szinte bármit amit megveszek, dehát ugye azt meg a törvény tícccssa. vagyis nem marad más, mint itthon iszogatni egyedül, mert hálistennek itthon nem ivódik bele előre egy hónapra a bagószag semmimbe miközben elkortyolok 1-2 üveg sört. de ha mégis rászánom magam hogy haverokkal beülünk valahova, akkor olyan ruhát kell felvennem, amit másnap már moshatok is ki, mert ha nem teszem, akkor a lakás is átveszi a keserű immár hányásszagra emlékeztető bagószagot.
biztos benem van a hiba, mia francért nem vagyok láncdohányos, akkor szépen be tudnék illeszkedni, így meg csak egy megtűrt kisebbség vagyok.
múltkor délelőtt 11-kor benéztünk egy kocsmába, nem volt ott senki csak mi meg a pultoslány. hálistennek így füst sem. gyorsan be is ültünk egy gyógysörre. mire a végére értünk, már 12 ember volt ott rajtunk kívül, és KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI BAGÓZOTT. még az is aki gyrost vagy hamburgert evett. 10 perc alatt olyan füst lett, hogy a szemem, a torkom csípte. itthon meg nem tudták elképzelni hol lehettem hogy ilyen bűzt árasztok.
hova menjek csendesen iszogatni a nemdohányzó haverokkal, ha nem akarok hányni a füsttől?
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Időjárás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mesterséges intelligencia topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- DELL Latitude 5530 15.6" FHD IPS Core i5 1235U 16GB RAM 512GB NVME SSD 1 Év Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest