Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
rájöttem hogy én alkoholt csak itthon fogyaszthatok. ugyanis nincs a városban olyan hely, amit ne füstölnének tele egyesek, amit én utálok, mert a hajam, a ruhám, a kezem, a bőröm, mindenem teleivódik a keserű bagószaggal/kocsmaszaggal. nemdohányzó rész nincs sehol, mert az nem gazdaságos. meg az a felfogás, hogy ha nem birom a füstöt, nem kell odamennem, mehetek máshova. hát nem mehetek, mert kivétel nélkül minden helyen vastag füst van. max a könyvtár füstmentes, de az nincs este nyitva, és nem árulnak alkoholt, de üdítőt sem. az utcán tudnék inni negyedáron üvegből szinte bármit amit megveszek, dehát ugye azt meg a törvény tícccssa. vagyis nem marad más, mint itthon iszogatni egyedül, mert hálistennek itthon nem ivódik bele előre egy hónapra a bagószag semmimbe miközben elkortyolok 1-2 üveg sört. de ha mégis rászánom magam hogy haverokkal beülünk valahova, akkor olyan ruhát kell felvennem, amit másnap már moshatok is ki, mert ha nem teszem, akkor a lakás is átveszi a keserű immár hányásszagra emlékeztető bagószagot.
biztos benem van a hiba, mia francért nem vagyok láncdohányos, akkor szépen be tudnék illeszkedni, így meg csak egy megtűrt kisebbség vagyok.
múltkor délelőtt 11-kor benéztünk egy kocsmába, nem volt ott senki csak mi meg a pultoslány. hálistennek így füst sem. gyorsan be is ültünk egy gyógysörre. mire a végére értünk, már 12 ember volt ott rajtunk kívül, és KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI BAGÓZOTT. még az is aki gyrost vagy hamburgert evett. 10 perc alatt olyan füst lett, hogy a szemem, a torkom csípte. itthon meg nem tudták elképzelni hol lehettem hogy ilyen bűzt árasztok.
hova menjek csendesen iszogatni a nemdohányzó haverokkal, ha nem akarok hányni a füsttől?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest