Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére

Felemás szilveszter. Nem rossz, de lehet-e jobb? Jövőre kiderül. Borzalmas nagy szilvesztert szervezünk majd.
Sok élmény volt azért. Hátulról kezdem. 15 centis alig letaposott, takarítatlan hóval borított nyomvályús úton ugyanannyi idő alatt értem haza, mint nyáron száraz úton. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy 19 tonnás ultrahosszú távolsági busszal, de úgy aláztuk az úton a legdurvább kocsikat is, hogy csak lestem. Senki nem ment 60-nál többet, mi meg toltunk le mindenkit. Megelőztük őket, és alig 90-eket hasítottunk a vastag havon. A megállókban folyamatos ABS-el álltunk meg, még a lámpa fénye is elhanyványult úgy dolgozott. Elindulni meg elforgó hátsó 4 kerékkel. Meg kell hagyni brutális ahogy egy majd' 20 tonnás dög még 3.-ban is eltekeri a kerekeit
A végállomásra meg úgy vette be a 180 fokos kanyart, hogy a segge elindult a meki-parkoló felé
leszállás után meg üresen úgy ment visszafelé, hogy 2-ben padlógázon, és ez a tényleg hosszú izé "kilinccsel előre" vette a kanyart. Komolyan mondom sírva röhögtem a sofőrcsávón. 
[folyt köv]
Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

leszállás után meg üresen úgy ment visszafelé, hogy 2-ben padlógázon, és ez a tényleg hosszú izé "kilinccsel előre" vette a kanyart. Komolyan mondom sírva röhögtem a sofőrcsávón.