Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Semmi különöset, most visszafogott életet élek.Ma remek napom volt: Reggel fél liter forralt borral nyitottam
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni 
Egyet kivéve akinek telefonon keresztül a hogyan irtsunk adwaret a gépünkről mesét adtam le ( apuka netezett, minek eredménye az lett,hogy összeszedtek valami apróságot, amit a drága úgy komentál,hogy "ha bekapcsolom a netet,akkor durva, de tényleg durva sexlapokat hoz be"
)Másrészt még fiatal koromban mindig azt kaptam szakítási vagy elutasítási oknak, hogy "túl rendes vagy,legyünk inkább csak barátok". Igen, már akkor sem vettem be, a lustaság viszont aljas dolog, mert azt hiszem igaz

Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni