Aktív témák
-
csapos2
addikt
Vazzeg, megküzdöttem egy tücsökkel. Hallom, hogy muzsikál a kis genyó, mondom, jó idő van, nyitva az ablak, még egy kis bulit csapnak az ablak alatt. Erre, mondja az asszony, hogy már tegnap is hallotta, de nem kintről. Fülelek jobban, hát a kis mocsok nem bent van a lakásban. Megyek a hang után, egy igencsak termetes virág lett gyanús, mondom, tegyük ki. Ha benne van, majd kimászik. Kifele a virág felborult, a föld ki. Igen ám, de a hang továbbra is bentről jön. Alá mászott a szegőlécnek. Na, mondom bontás lesz. Szedem a lécet felfele, ez meg szalad beljebb, el egy résbe. Adtam neki egy rakás szert, na mondom, drogozzál. Hegedűlni már nem volt kedve, de még kínlódott egy sort. Bentebb ment a léc álá, és ott verte magát. Bontás tovább, a kis szemét nem ott brékelt a kezelt területtől távol. Adtam neki egy gyergyaoltóval. Győztem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós kamerák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Powerbank topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest