Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
kérem a fejemre a bárdot, meg engedélyt meghunyászkodni.
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
bolondember: mit hozzak? a gépemet, vagy a külső vinyót?
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)# 18678: dehogy zavar, szerintem a nálam lévő kupit senki és semmi nem tudja űberelni.
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)