- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Ma történt velem:
kelett egy cd-n valami, betettem az olvasóba, majd elkezdte olvasni. Pörgette, pörgette, de nemvolt hajlanó felismerni. Kivettem, majd vissza. Semmi. Mi a franc van vele? Berakok egy másik cd-t, hátha. Kivesz előző, betesz másik, de azt is csak pörgette, nemismerete fel. Mi a jó b p van vele?
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett. 
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motoros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Gumi és felni topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Apple Watch S11 46mm - fekete, full doboz - Apple garancia (106)
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- NVIDIA GEFORCE4 MX 4000 64 MB RETRO AGP VIDEOKÁRTYA
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett.