Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Ma történt velem:
kelett egy cd-n valami, betettem az olvasóba, majd elkezdte olvasni. Pörgette, pörgette, de nemvolt hajlanó felismerni. Kivettem, majd vissza. Semmi. Mi a franc van vele? Berakok egy másik cd-t, hátha. Kivesz előző, betesz másik, de azt is csak pörgette, nemismerete fel. Mi a jó b p van vele?
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett. 
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Glorious GMMK Pro Tenkeyless Moduláris billentyűzet (White Ice US, 75%) rengeteg tartozékkal
- ÚJ Corsair Void Elite RGB Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:42k INGYEN FOXPOST
- MSI Sword 16 HX B14VFKG 16" FHD+ IPS i7-14650HX RTX 4070 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Pulse 16 AI C1VGKG 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Corsair HS55 Surround Fekete Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett.