Hirdetés

Aktív témák

• Hujikolp

őstag

Ma történt velem:

kelett egy cd-n valami, betettem az olvasóba, majd elkezdte olvasni. Pörgette, pörgette, de nemvolt hajlanó felismerni. Kivettem, majd vissza. Semmi. Mi a franc van vele? Berakok egy másik cd-t, hátha. Kivesz előző, betesz másik, de azt is csak pörgette, nemismerete fel. Mi a jó b p van vele? :F Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig :O ). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt? :O :W Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett. :K

Aktív témák