Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
azt mondtad fuj, meg hogy nem hangzik jól. Kérdeztem mi, azt mondtad a pancsolt szar amit vodkának hívnak. Azt hittem ez összefügg azzal amit linkeltem.
De ha szeretnéd tudni, akkor előbb megittuk otthon a Vodkát, tisztán, kisérő nélkül, mert a magukat komolynak tartó piások mind kisérővel isszák
majd lementünk a kocsmába, és elkezdtünk sörözni. Asszem ez így teljesen tisztának tűnik. Odalent már csak egy deci Finlandiát kaptam, ajándékba, azt meg nem utasítom vissza. de akkor már mindegy volt úgyis.
Nem szerettem a konyakot, brandyt mert amiket régen ittunk, azok olyanok is voltak. Aztán lett egy mérce, a minimum 5* Metaxa, illetve a Chivas R. és azóta szeretem a konyakot is. Ha az az ami. Vodkával dettó, addig nem szerettem, míg egyszer nem kóstoltam Moskovskit. Azóta azt is. Egy ideig van az embernek preferenciája, aztán mikor már jobban megengedheti magának, és jobban is szeret ínyenckedni, akkor bármit megiszik ami minőségi. Nálam egyetlen kivétel a gömbszörp, mert a keserű íz minden formáját utálom, legyen az étel vagy ital, így se grapefruit, se tonic, se Uncsi.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd lementünk a kocsmába, és elkezdtünk sörözni. Asszem ez így teljesen tisztának tűnik. Odalent már csak egy deci Finlandiát kaptam, ajándékba, azt meg nem utasítom vissza. de akkor már mindegy volt úgyis.