Hirdetés
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Átgondoltam, és úgy látom, hogy ez nagy részben azért volt mert "én" írtam, mivel más esetekben mikor ilyen szavak szerepelnek - akár kicsillagozatlanul - elsiklotok felette. Ez nem feltétlen baj, csak ha én moderátor lennék elvárnék némi következetességet magamtól.
Tudom, hogy nem értünk egyet, de én így látom, és mások is így látják. Ja és tény. Elég csak beírni a keresőbe ebbe a topikba a férfi nem szerv "f" betűvel kezdődő nevét ami "sz"-re végződik és köztük egy "a" van.
Nem azt mondom, hogy az a baj, hogy moderáltátok, nem is az, hogy mást nem, hanem az, hogy kettős mérce van.
Várom válaszotok.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest