Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Közösségi oldalak: én évente 2-3-szor a privi.hu-n szoktam jól elszórakozni, hihetetlen hogy mennyire exhibicionista a tizenéves korosztály fiatalabb része is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szereplőválogatás: Pár éve a zp-ben voltunk egyik haverommal. Odajön egy csaj, hogy volna-e kedvünk szerepelni a balázs sóban? Persze, elég pénzért biztosan.
Utánna odavitt 2 másik csajhoz, ők kérdeztek pár dolgot, meg hogy milyen téma lenne, stb. Mi meg megkérdeztük, hogy mennyit fizetnének ezért az egészért? Hát max. 15k-t. Na aki annyiért hülyét csinál magából az meg is érdemli.
Egyszer meg a nyugati előtt vártuk egyik haverunkat, mire odajön egy srác, hogy a balázs show-hoz keres szereplőket. Mire elkezdem előadni, hogy mennyire szar a műsor, hogy nem tetszik ,hogy butítják az embereket mesterségesen, stb... Erre meg, hogy menjek be a műsorba, és mondjam el ott a véleményem... Na persze, még a végén megvágnák úgy, hogy én jönnék ki az egészből a legszarabbul.
Aktív témák
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utánna odavitt 2 másik csajhoz, ők kérdeztek pár dolgot, meg hogy milyen téma lenne, stb. Mi meg megkérdeztük, hogy mennyit fizetnének ezért az egészért? Hát max. 15k-t. Na aki annyiért hülyét csinál magából az meg is érdemli.