Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Na ja, egy darabig lehet rajta röhögni, utána meg belegondolok, hogy ezek nagy részét valszeg. a mi adónkból tartják el, az alacsony iq-juk ellenére ugyanúgy szavazhatnak (gondolom választásokkor kilóra meg lehet őket venni), és egyre többen vannak. Na meg nagy részük nem tudom mit csinálhatott nyelvtan óra helyett, de hogy beszélni ill. fogalmazni nem tanultak meg normálisan az is biztos.
Szerk: Nimrod: asszem az említett lilus videót én is láttam, hát az is elég tajparaszt picsa lehet. Viszont szomorú, hogy a ker. tévék mennyire rombolják a közizlést, és mégis van igény arra, amit gyártanak. A nyalinger kollégáról meg egy vicc jut eszembe: 2 kolléga találkozik a főnök gyomrában. Az egyik kérdezi: - Te is alulról küzdötted fel magad? -Nem, engem lenyelt a főnök keresztben.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VGA kibeszélő offtopik
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Robotporszívók
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest