- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Erről kb. a felvételim jut eszembe anno angol kommunikációra (ha nem a gdf-et írom első helyre én hülye, akkor most biztos valamilyen médiaszakemberként boldogítanám a társadalmat
):
-Közgazd. szakközépből miért akar kommunikáció szakra menni?
- Mert a média által hatalmas manipuláló hatást lehet kifejteni a tömegekre, politikai célokra is fel lehet használni, gyakorlatilag a közvéleményt olyan irányba befolyásolom a segítségével, amilyenbe akarom...
Az internetes információszerzéssel meg a legnagyobb problémám, hogy sokszor nehéz kiszürni a hiteles információt a sok info közül, ami ránk zúdúl. Pl.: ha laikusan olvasok valamilyen témáról, első blikkre gyakorlatilag bármilyen zöldséggel meg lehet etetni (persze ami nem égbekiáltó baromság, apróbb elferdítések beleférnek), így muszáj több helyről összeszedni az infókat.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
):