Hirdetés
Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
oldalt ne mtudok, de én most nyáron, suliszönetben asztalosként dolgozok, és egyik házba befészkelt egy anyuka, végignztük ahogy flnőtek a fiókák, latuk kirepülni oket a fészekbol (csinaltunk franko madárházat nekik
) meg azt is ahogy anyjuk folyon hordta nekik a kajat egeszen addig amig ki nem repultek.
nem vagyok biológus, de mindenféle kis girnyót, kukacot, kis gilisztát megettek...
ja és eleinte minidg kiestek ahogy nottek, a kis fészekbol. elsore visszatettuk oket. masodjára egy eltuntek megint, beestek egy mély résbe a fal mogé. csináltunk élvédőből kanalat és kiemeltuk oket. a réseket eltorlaszoltuk. aztan egyik nap nezzuk egy megint hianyzik. egesz nap ne mtalaljuk. (ekor csinaltunk hazat nekik)
mikor mashova koltoztettuk oket a vadiuj hazukba, akkor hallottunk halk csipogast ami a kopogásunkra reagált. a kis buta 5-ik fióka volt az, feltúrta magát a torlaszra és beesett egy olyan helyre ahová gyakorlatilag nem lehetett beférni emberi kézel, de massal sem mert megtort a jarat 90 fokban... és szegénykém a legalján volt.
(anyjuk egyébként nagyon szomoruan és ijedten nézte elsőre a fészek hult helyét de hamar meglelte a házat)
tudtuk hogy kisebb bontas nelkul ott pusztul el. de mi az az egy fióka, van beloluk 4 masik, plusz orszagszerte meg tobb szazezer...
ezt mondta volna egy gyökér, érzéketlen, bunkó tirpák. de ezt ugysem hagytuk volna, és szetkaptuk egy ora alatt a fal felso reszet annyira hogy nagy nehezen befért a hosszu kezem, és a tobbieknel idáig már joval kisebb kis csöpp fiókát sikerült rábökdösnöm a kezemre, majd kiemeltem, és beraktam a fészekbe.
mindenki boldog volt, anyjuk is csivitelt örömébe, és mi is elégedetten folytattuk a munkát, hogy megmentettünk egy pár csöppséget.
(és más is boldogan nézte, látnotok kellett volna a nagydarab vízszerelőt, 7 kilós fuxxal a nyakába, meg betörő képével, ahogy elérzékenyült a fiókák láttán.
)
ui: le is fotóztam őket haver telójával, de sajnos kitörölte őket
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sorozatok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) meg azt is ahogy anyjuk folyon hordta nekik a kajat egeszen addig amig ki nem repultek.