- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
oldalt ne mtudok, de én most nyáron, suliszönetben asztalosként dolgozok, és egyik házba befészkelt egy anyuka, végignztük ahogy flnőtek a fiókák, latuk kirepülni oket a fészekbol (csinaltunk franko madárházat nekik
) meg azt is ahogy anyjuk folyon hordta nekik a kajat egeszen addig amig ki nem repultek.
nem vagyok biológus, de mindenféle kis girnyót, kukacot, kis gilisztát megettek...
ja és eleinte minidg kiestek ahogy nottek, a kis fészekbol. elsore visszatettuk oket. masodjára egy eltuntek megint, beestek egy mély résbe a fal mogé. csináltunk élvédőből kanalat és kiemeltuk oket. a réseket eltorlaszoltuk. aztan egyik nap nezzuk egy megint hianyzik. egesz nap ne mtalaljuk. (ekor csinaltunk hazat nekik)
mikor mashova koltoztettuk oket a vadiuj hazukba, akkor hallottunk halk csipogast ami a kopogásunkra reagált. a kis buta 5-ik fióka volt az, feltúrta magát a torlaszra és beesett egy olyan helyre ahová gyakorlatilag nem lehetett beférni emberi kézel, de massal sem mert megtort a jarat 90 fokban... és szegénykém a legalján volt.
(anyjuk egyébként nagyon szomoruan és ijedten nézte elsőre a fészek hult helyét de hamar meglelte a házat)
tudtuk hogy kisebb bontas nelkul ott pusztul el. de mi az az egy fióka, van beloluk 4 masik, plusz orszagszerte meg tobb szazezer...
ezt mondta volna egy gyökér, érzéketlen, bunkó tirpák. de ezt ugysem hagytuk volna, és szetkaptuk egy ora alatt a fal felso reszet annyira hogy nagy nehezen befért a hosszu kezem, és a tobbieknel idáig már joval kisebb kis csöpp fiókát sikerült rábökdösnöm a kezemre, majd kiemeltem, és beraktam a fészekbe.
mindenki boldog volt, anyjuk is csivitelt örömébe, és mi is elégedetten folytattuk a munkát, hogy megmentettünk egy pár csöppséget.
(és más is boldogan nézte, látnotok kellett volna a nagydarab vízszerelőt, 7 kilós fuxxal a nyakába, meg betörő képével, ahogy elérzékenyült a fiókák láttán.
)
ui: le is fotóztam őket haver telójával, de sajnos kitörölte őket
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) meg azt is ahogy anyjuk folyon hordta nekik a kajat egeszen addig amig ki nem repultek.