- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ezt a területet nem igazán ismerem, de már csak egy jó hangsugárzó (drive unit) ára miatt sem fogja tudni igazán olcsón megúszni. Én úgy vagyok vele, hogy nem mernék rengeteg időt, energiát és pénzt beleölni egy olyan projectbe, amelynek nagyon is kérdéses a végkimenetele. Nehezen tudom elképzelni, hogy néhány ''csináld magad'' útmutató alapján amatőrként reprodukálni tudnám rengeteg hozzáértő sok éves munkájával kifejlesztett termékét, de legalábbis igen kockázatos vállalkozásnak tartanám belevágni. Persze ha valaki tényleg nagyon ért hozzá, vagy ez a hobbija, és élvezi az építést önmagáért is, az más. Viszont nagyon kétlem, hogy a tanulópénzt is beleszámítva olcsóbban fog kijönni.
Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest