Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ezt a területet nem igazán ismerem, de már csak egy jó hangsugárzó (drive unit) ára miatt sem fogja tudni igazán olcsón megúszni. Én úgy vagyok vele, hogy nem mernék rengeteg időt, energiát és pénzt beleölni egy olyan projectbe, amelynek nagyon is kérdéses a végkimenetele. Nehezen tudom elképzelni, hogy néhány ''csináld magad'' útmutató alapján amatőrként reprodukálni tudnám rengeteg hozzáértő sok éves munkájával kifejlesztett termékét, de legalábbis igen kockázatos vállalkozásnak tartanám belevágni. Persze ha valaki tényleg nagyon ért hozzá, vagy ez a hobbija, és élvezi az építést önmagáért is, az más. Viszont nagyon kétlem, hogy a tanulópénzt is beleszámítva olcsóbban fog kijönni.
Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest