Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ez a PDA kérdés nehezebb ügy, mint a notebook-vásárlás. Tökmindegy, hogy mit választok, úgyis van valaki, akinek amúgy hajlamos vagyok adni a véleményére, és hoz valami ellenérvet.
Bash: A kábel nem zavarna, most a telefontartóba dugott töltő kábele lóg ott, az sincs útban. A gondot inkább az jelentené, hogy csak egy szivargyújtó (ez milyen hülyeség, már régen nem az) csatlakozóaljzatom van. Persze a telefon sokkal tovább bírja akkuról, úgyhogy nyilván ő kerülne le a töltőről.
Ami sokkal inkább zavar, az a béna ablakra tapasztós megoldás, amivel ezeket a kütyüket felpakolják. A telefontartó a rádió mellett sokkal praktikusabb helyen van, azt hiszem kell majd csináltatni vagy nézni neki valami fix tartót a telefontartó mellé, vagy annak a helyére akár, azt meg eggyel lejjebb tenni. De ez legyen a legnagyobb problémám.
Tildy, Marsu: Használtam már iGo-t utazás/vezetés közben, ismerem a korlátait, alapvetően mégis azt mondom, hogy nagy segítség, ha hajlamos néha tévedni, és még mindig egyszerűbb és gyorsabb a használata, mint a papírtérképé.
Katica: És hogy miért van szükségem egy PDA+GPS-re? Nos, valószínűleg nincs rá szükségem, de annyira piszkálja a fantáziámat a kis rohadék, hogy teljesen be vagyok zsongva tőle. Hónapok óta olvasgatom a teszteket, nézegetem a cikkeket, híreket, olvasgatom a fórumokat, és minél több információt szedek össze, annál jobban esz a rossebb, hogy magam is ki tudjam ezeket próbálni. Nyilván teljes értékű életet tudnék élni ezek nélkül is, és semmiféle lelki sérülés nem érne, ha nem vennék ilyet, de mégis.
Aztán lehet hogy mégis inkább veszek egy horgászfelszerelést és kiülök a tópartra. Minap ajánlottak 150e körül egy alap szettet, amivel már el lehet indulni, utána már csak a szerelvényekre, az eleségre és az engedélyekre kell rendszeresen néhány tízezret költeni, no meg szabadidő kérdése az egész. Végülis napi 10-12 óra munka után kész felüdülés lehet a tóparton csücsülni néhány üveg sör társaságában, hazafelé meg még be tudnék nézni a Horgász-tanya elnevezésű kulturális intézménybe új barátokat szerezni és szélesíteni a szociális spektrumomat. Úgyis igen sok kritika ér, hogy sokat ülök a gép előtt...

p
Aktív témák
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extraflame pellet kályha
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest