Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Megy most a Sunshine rádió, nosztalgiázgatok, egy kis hazai tudod, és nem akartam mást hallgatni, de megfogom megígérem, kisdobos becsület szavamra
.Télleg, hogy én mekkorát szívtam, az álmom mindíg az volt hogy uttörő legyek, erre mire felsős lettem jött a rendszerváltás és nem hordhattam a piros nyakkendőt, na szerintem ez volt életem első traumája

[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Télleg, hogy én mekkorát szívtam, az álmom mindíg az volt hogy uttörő legyek, erre mire felsős lettem jött a rendszerváltás és nem hordhattam a piros nyakkendőt, na szerintem ez volt életem első traumája