Hirdetés

Aktív témák

• rATdrAgOn

senior tag

válasz PeliScan #1228 üzenetére

Hejho PeliScan! :)

Latom, eltorlodott az a6 topik :)

Na, akkor ide beszurom azt amit oda akartam postolni... eleg nagy OFF lesz az bizta :)

Igazabol nem tudom, nem vagyok Skodas :)
    Amit jol/rosszul ismerek igy a keleti blokk tipusai kozul az vagy orosz, vagy nemet (tehat Zsiguli/Lada, Trazsik - csakis ketutem! :DDD -, Warnyuk - detto csak ketutem).
    Skodat nem nagyon kellett meg birizgalnom, meg az igazabol soha nem is volt a kozelemben, sajnos alig ismerem oket. :(((
    Most meg citromos tudast probalok felszedni egy kicsit, hogy ha gaz van akkor ne alljak felette hulyen es vakarjam a fejemet :)))
    Apropo: vontatorudat hol lehet venni (nem mintha perpill szukseg lenne ra, szerelo szerint meg legalabb 20e km-t kibir a hidraulika - de az ordog nem alszik mint tudjuk ;])? Merhogy regebbi - hidropneumatikus - citromokat csak igy lehet vontatni, ha nem indul be a motor, vagy ha elfojt a hidraulika olaj (mivelhogy az uzemi feket is a kozponti szivattyu/akkumulator taplalja, ha nincs nyomas/olaj, nincs uzemi fek es igazabol hasmagassag es rugozas sincs :D), csak kezifekkel lehetne alkotni valamit ami jo citromos szokas szerint nem a hatso, hanem az elso kerekeket fogja :)))

Aktív témák