- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 4
- (téma lezárva)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
Pet_i
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
Goose-T
veterán
-
KovacsUr
addikt
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
PeliScan
addikt
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Goose-T
veterán
Shit! Hülye focisták nem tudnak focizni! 3-1 a lettek javára, röhej! Hihetetlen!
-
PeliScan
addikt
JAhnekemmegtovábbrasemsikerültúgybeállítanomahálókártyámhnevárjonkb2-3percetazautodetectrebootutánPlzhlpme!

-
Apika
addikt
-
KovacsUr
addikt
Azért nem piskóta, hogy lassan két hete nem sikerül kihozni egy Nero-javítást a kiadás után szinte azonnal ismertté vált problémára... Ennyi idő alatt már akár én is megírtam volna a patchet forráskód nélkül

-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
DoubleD
aktív tag
reklám on
Emberek, a videokártya rovatban feldobtam egy ''Ti4400 probléma'' c. topikot. Kérem, hogy aki tud segíteni, az az elkövetkezendő 20 percben tegye meg tétjét, mert utána érvényét veszti az ott feltett kérdés. Hálásan köszönném a segítséget.
reklám off -
lesaux
veterán
Ha két és fél perc elég volt ahhoz, hogy lefordítsd franciára, akkor két és fél óra miért nem
elegendô ahhoz, hogy kitöröld a hozzászólásomat?
Már ha ilyen rendkívül segítôkész vagy. Mert nyilván nem poénból kérdeztem. Unokatesóm kérte,
hogy fordítsak le egy szöveget. Mondtam neki, hogy most dolgozom, de küldje át, megnézem.
Megnéztem, nekem túl nehéznek t?nt, nem tudtam vele megbirkózni. Gondoltam, kirakom a
PH-ra, és dolgozom tovább.
Visszaküldtem a francia fordítást, erre felhívott, hogy mizu. Megkért, hogy szedjem le a fórumról,
mert nem publikus. Szerencsétlen dolgozott volna, ha valaki, aki tudja, lefordítja neki azt a szart.
És én sem a farkamat verem idebent a melóban, nem sok idôm van az ökörködésre. Ha
megnézed az IP-met, rájössz, hogy miért.
Egyébként most is csak azért eresztettem ilyen bô lére, mert leszakadtunk a szerverrôl.
És most már tényleg nagyon örülnék, ha 968-tól fölfelé elt?nnének a hozzászólások. -
Apika
addikt
Láttátok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdvözöljük senior-t, legújabb (10424-ik) tagunkat!
Kérek egy emailt, ha hozzászólnak ehhez a témához!
Köszi Parci !!!!

-
Tiltus
tag
-
rog
addikt
-
Tiltus
tag
-
Tiltus
tag
-
Bash
őstag
-
slug
senior tag
-
slug
senior tag
-
rog
addikt
-
Tiltus
tag
-
Tiltus
tag
Den Gartula a Kinek milyen gépe van c. topic lereagálásához!!!

1 kérdésem lenne csak, hogy tudtál ennyre nyugodt és higgadt maradni!!!!!!
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
Tegnap reggel karamboloztam. Összetötrtem a kocsimat.

-
PeliScan
addikt
-
amargo
addikt
-
tomcs
őstag
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
tomcs
őstag
-
amargo
addikt
boccs a nem ide illőért, de nézte vki a TV2 most.. vmi vírus van vagy mi, ami eléggé fura.. nem tudjátok pontossan..? vagy vmi linket mutatni. KÖSZÖNÖM a segítséget előre is!
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Még nem állítottam össze az órarendem (azt sem tudom még, h h kell csinálni de aki vágja, az goto > http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22964
) de asszem elsznek óráim a lágymányosi új BME-ELTE épületben, meg a múzeum körúton... és nem tom, ha van rá mód h árjárjak hallgatni a pszi.tanszékre, akkor ott is. 
Miért kérdezed..?
Te..? -
slug
senior tag
Találtam egy kettő közmondást a családdal kapcsolatban.
Szókratész: ''A férfinak előnyös a házasság; Ha jó feleséget talál, boldog lesz, ha rosszat, bölcs lesz.''
Boccaccio: ''Kemény élete van annak, aki hozzá nem illő asszonyba botlik.''
Chaucer: ''A nők legfőbb vágya az uralom, akár a kedvesen, akár a férjen, a feszes gyeplő ott legyen kezében.''
Shakespeare: ''Szükséggel együtt nő meg a remény.'' -
tomcs
őstag
-
tomcs
őstag
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
tomcs
őstag
-
slug
senior tag
Meginnt hibaüzenete kaptam!

Parse error: parse error in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_1_elements.php on line 433 -
slug
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
tomcs
őstag
-
Som@
őstag
-
rog
addikt
-
PeliScan
addikt
[ÉLETBEVÁGÁS
ON]
Kistesónak kéne holnapra 6 közmondás, mondás a CSALÁDDAL kapcsolatban. Pár már van, de több a francért sem jut az eszembe! Hlp plz!
[ÉLETBEVÁGÁS
OFF] -
jeges
senior tag
-
Som@
őstag
Jeges: én reggel ott leszek a megbeszélt helyen. 9:05ig várok. Ha jössz, jössz, ha nem nem. Akkor majd máskor. A telszámomat úgy is tudod.

Most viszont elmegyek aludni, mert k. álmos vagyok. Majd leesek a székről.... -
PeliScan
addikt
-
Pet_i
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
PeliScan
addikt
Nemnem, azért mert sokat kérdezek tőled és te sokat válaszolsz még nem kell azt a következtetést levonni, h teljesen hülye vagyok.
Csak egy kicsit vagyok az. 
Persze h sikerült elindítani, a kérdés arra vonakozott, h az itt megszerzett adatokat (IP-cím, alhállózati maszk, effélék) hová írjam be, h ne keresse automatikusan? -
KovacsUr
addikt
-
PeliScan
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
PeliScan
addikt
-
jeges
senior tag
-
slug
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
lesaux
veterán
-
PeliScan
addikt
Légyszives segítsetek; nem találom a topicot, amivel egyszer már sikerült szépen belőlni a hálókártyámat, h ne kelljen 1-2 percet várni a boot után.
Vhová be kell írni az IP-címet meg egyebeket, csak nem tudom pontosan...
Ha vki segítene ebben vagy esetleg belinkelné a topicot, hálám a sírig üldözni fogja.
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
KovacsUr
addikt
-
twollah
nagyúr
Ez szám szerint a 7000. azaz a hétezredik hozzászólásom.
-
twollah
nagyúr
Warning: Unable to connect to PostgreSQL server: Server process fork() failed: Resource temporarily unavailable in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 114
Adatbázis kapcsolódási hiba - kérjük próbálja meg pár perc múlva...
wOw 3 -
KovacsUr
addikt
Uh... most folyton ez jön :-/
-
twollah
nagyúr
Warning: Unable to connect to PostgreSQL server: Server process fork() failed: Resource temporarily unavailable in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 114
wow 2! -
twollah
nagyúr
BEGÖRCSÖLT A COMBOM, ÉS A HASIIZOMOM!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGHALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
twollah
nagyúr
wow! -
KovacsUr
addikt
Egy tankörbe kerültünk Keitaroval a BMF NIK-en

-
Som@
őstag
ISMÉT!
Jeges Wanted! $600
Olvas Emilt! Sürgős!
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 4
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gondolhattam volna h vmikor lesz egy reinstall.