Hirdetés
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Shit! Hülye focisták nem tudnak focizni! 3-1 a lettek javára, röhej! Hihetetlen!
-
PeliScan
addikt
JAhnekemmegtovábbrasemsikerültúgybeállítanomahálókártyámhnevárjonkb2-3percetazautodetectrebootutánPlzhlpme!

-
KovacsUr
addikt
Azért nem piskóta, hogy lassan két hete nem sikerül kihozni egy Nero-javítást a kiadás után szinte azonnal ismertté vált problémára... Ennyi idő alatt már akár én is megírtam volna a patchet forráskód nélkül

-
DoubleD
aktív tag
reklám on
Emberek, a videokártya rovatban feldobtam egy ''Ti4400 probléma'' c. topikot. Kérem, hogy aki tud segíteni, az az elkövetkezendő 20 percben tegye meg tétjét, mert utána érvényét veszti az ott feltett kérdés. Hálásan köszönném a segítséget.
reklám off -
lesaux
veterán
Ha két és fél perc elég volt ahhoz, hogy lefordítsd franciára, akkor két és fél óra miért nem
elegendô ahhoz, hogy kitöröld a hozzászólásomat?
Már ha ilyen rendkívül segítôkész vagy. Mert nyilván nem poénból kérdeztem. Unokatesóm kérte,
hogy fordítsak le egy szöveget. Mondtam neki, hogy most dolgozom, de küldje át, megnézem.
Megnéztem, nekem túl nehéznek t?nt, nem tudtam vele megbirkózni. Gondoltam, kirakom a
PH-ra, és dolgozom tovább.
Visszaküldtem a francia fordítást, erre felhívott, hogy mizu. Megkért, hogy szedjem le a fórumról,
mert nem publikus. Szerencsétlen dolgozott volna, ha valaki, aki tudja, lefordítja neki azt a szart.
És én sem a farkamat verem idebent a melóban, nem sok idôm van az ökörködésre. Ha
megnézed az IP-met, rájössz, hogy miért.
Egyébként most is csak azért eresztettem ilyen bô lére, mert leszakadtunk a szerverrôl.
És most már tényleg nagyon örülnék, ha 968-tól fölfelé elt?nnének a hozzászólások. -
Apika
addikt
Láttátok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdvözöljük senior-t, legújabb (10424-ik) tagunkat!
Kérek egy emailt, ha hozzászólnak ehhez a témához!
Köszi Parci !!!!

-
Tiltus
tag
Den Gartula a Kinek milyen gépe van c. topic lereagálásához!!!

1 kérdésem lenne csak, hogy tudtál ennyre nyugodt és higgadt maradni!!!!!!
-
Bash
őstag
Tegnap reggel karamboloztam. Összetötrtem a kocsimat.

-
amargo
addikt
boccs a nem ide illőért, de nézte vki a TV2 most.. vmi vírus van vagy mi, ami eléggé fura.. nem tudjátok pontossan..? vagy vmi linket mutatni. KÖSZÖNÖM a segítséget előre is!
-
PeliScan
addikt
Még nem állítottam össze az órarendem (azt sem tudom még, h h kell csinálni de aki vágja, az goto > http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22964
) de asszem elsznek óráim a lágymányosi új BME-ELTE épületben, meg a múzeum körúton... és nem tom, ha van rá mód h árjárjak hallgatni a pszi.tanszékre, akkor ott is. 
Miért kérdezed..?
Te..? -
slug
senior tag
Találtam egy kettő közmondást a családdal kapcsolatban.
Szókratész: ''A férfinak előnyös a házasság; Ha jó feleséget talál, boldog lesz, ha rosszat, bölcs lesz.''
Boccaccio: ''Kemény élete van annak, aki hozzá nem illő asszonyba botlik.''
Chaucer: ''A nők legfőbb vágya az uralom, akár a kedvesen, akár a férjen, a feszes gyeplő ott legyen kezében.''
Shakespeare: ''Szükséggel együtt nő meg a remény.'' -
slug
senior tag
Meginnt hibaüzenete kaptam!

Parse error: parse error in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_1_elements.php on line 433 -
PeliScan
addikt
[ÉLETBEVÁGÁS
ON]
Kistesónak kéne holnapra 6 közmondás, mondás a CSALÁDDAL kapcsolatban. Pár már van, de több a francért sem jut az eszembe! Hlp plz!
[ÉLETBEVÁGÁS
OFF] -
Som@
őstag
Jeges: én reggel ott leszek a megbeszélt helyen. 9:05ig várok. Ha jössz, jössz, ha nem nem. Akkor majd máskor. A telszámomat úgy is tudod.

Most viszont elmegyek aludni, mert k. álmos vagyok. Majd leesek a székről.... -
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem, olyan hülye vagyok, h nem dobtam be a kedvencek közé v vmi...
Gondolhattam volna h vmikor lesz egy reinstall. 
Hát, akkor továbbra is fennáll a kérdés:
Hol állítsam be a hálókártya értékeit, h ne kelljen ezt az XPnek megkeresnie és ezzel perceket rabolva el az életemből..?
-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nemnem, azért mert sokat kérdezek tőled és te sokat válaszolsz még nem kell azt a következtetést levonni, h teljesen hülye vagyok.
Csak egy kicsit vagyok az. 
Persze h sikerült elindítani, a kérdés arra vonakozott, h az itt megszerzett adatokat (IP-cím, alhállózati maszk, effélék) hová írjam be, h ne keresse automatikusan? -
PeliScan
addikt
Légyszives segítsetek; nem találom a topicot, amivel egyszer már sikerült szépen belőlni a hálókártyámat, h ne kelljen 1-2 percet várni a boot után.
Vhová be kell írni az IP-címet meg egyebeket, csak nem tudom pontosan...
Ha vki segítene ebben vagy esetleg belinkelné a topicot, hálám a sírig üldözni fogja.
-
twollah
nagyúr
Ez szám szerint a 7000. azaz a hétezredik hozzászólásom.
-
twollah
nagyúr
Warning: Unable to connect to PostgreSQL server: Server process fork() failed: Resource temporarily unavailable in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 114
Adatbázis kapcsolódási hiba - kérjük próbálja meg pár perc múlva...
wOw 3 -
KovacsUr
addikt
Uh... most folyton ez jön :-/
-
twollah
nagyúr
Warning: Unable to connect to PostgreSQL server: Server process fork() failed: Resource temporarily unavailable in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 114
wow 2! -
twollah
nagyúr
BEGÖRCSÖLT A COMBOM, ÉS A HASIIZOMOM!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGHALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
twollah
nagyúr
wow! -
KovacsUr
addikt
Egy tankörbe kerültünk Keitaroval a BMF NIK-en

-
Som@
őstag
ISMÉT!
Jeges Wanted! $600
Olvas Emilt! Sürgős!
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gondolhattam volna h vmikor lesz egy reinstall.