Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Igen, azt vágom, h mikor jön be ez az oldal, meg h csak akkor ha engedi, de ittmost épp engedi.

Én Download Acceleratort használok, leeht h van jobb is, mind1, de ezzel pl nem megy... az ''URL Download''hoz hiába írom be h ''http://www.actuacine.net/Wallpapers/'' ezt az oldalt tölti le html-ként, a képek csak linkek benne.
Ha meg beírom h ''http://www.actuacine.net/Wallpapers/*.*'' akkor meg aszongya h nicns ilyen file.
-
PeliScan
addikt
[Biztos van erre megoldás csak én nem tudom.]
Van egy oldal (http://www.actuacine.net/Wallpapers/) ahol van vagy 200 db wallpaper. Nincs kedvem egyenként megnyitni őket, és lementeni. Van erre vmi megoldás, h szépen lementsem az összeset a vinyóra? Próbáltam pl Total Commander-rel de nem sikerült.
Hogyan csináljam?
Nagyon köszi a választ előre is! 
[/Biztos van erre megoldás csak én nem tudom.] -
PeliScan
addikt
Mintha ezt mondta volna a fószer Debrecenben, nem?

Amúgy ebből válogasd ki Te h melyik a RING topic!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
http://www.google.com/search?hl=hu&ie=ISO-8859-2&q=ring+site%3Aprohardver.hu&btnG=Google+keres%E9s&lr=lang_hu
(topiccímeket a legritkább esetben dob ki) -
rog
addikt
szal a quadrok azo annyiban ternek el a hagyomanyos nvidia cuccoktol, hogy kicsit tobb ram van rajtuk, illetve gyorsabb orajelen mennek alapbol. ja es mas eszkozazonositot adnak vissza. a detonator megjato ezalapjan az id alapjan donti el egy kartyarol, hogy quadro-e vagy sem. ha igen akkor az opengl cuccokat egy kicsit optimalizalja, hogy a tervezoprogik(3dmax,maya) gyorsabban fussanak.
annyit jelent hogy par feature tiltve lesz, illetve mas kod fut itt ott.
szal a softquadro atveri a detonatort, azert, hogy plusz teljesitmenyt csikarjon ki a driverbol a 3dmax es tarsai szamara. ha nem annyit mint egy quadro, de ingyen csinalja.
jatekoknal viszont nem hoz semmi elonyt, sot elofordulhat, hogy par opengl game meg romlik is. -
rog
addikt
jaj hogy jon mar ide a dos? (itt mindenkinek do-os gepe volt 95 elott. es meg utana is a nagy reszenek... )
nehogyman te legyel megsertodve, hogy senki nem hasznal quadro-t igenylo programokat.
plane ezek utan:
''Kicsit visszább kéne venni az arcokból, és megtanulni, mit jelent a dir c:\, mielôtt high-end grafikus kártyák hardverproblémáit kezdik elemezgetni.''
-
Goose-T
veterán
A zenére visszatérve: én is voltam zenész, 3 évig basszusoztam/gitároztam egy metálzenekarban. Mi is feldolgozásokat játszottunk, és nagyon élveztem. Sajnos most az új munkahelyem miatt már nem tudok zenélni, de szívesen összehoznék itt Zegen is egy zenekart. A hakni: nem a feldolgozás a hakni, hanem mikor egy neves zenekar sok pénzért feldolgozást játszik vagy playback-el. Az hakni. Mikor mondjuk az Animal Cannaibals lemegy Mucsajröcsögére, és negyed órát rappel playback-rôl. Vagy mikor a Metallica az MTV Video Music Awards-on egy rahedli pénzért eljátszik pár slágert összemixelve. Az hakni.
-
jeges
senior tag
hogy ti mennyit tudtok veszekedni...

...és mennyire feleslegesen
tegnap a zene, ma a programozás a téma, a lényeg a vita
-
PeliScan
addikt
Én meg magamtól tanultam meg batch-programozni, írtam is 4 batch-vírust!!

Asszem átnevezték a format.com-ot, és magukat pedig format.bat-ra nevezték át, tehát ha vki beírta h ''format a: /u /q /s /4'' v vmit, akkor azt írta ki a gép, hogy ''Are yopu sure? (Y/N) Y Formatting drive c: 2% completed''
Asszem megfertőzött vagy 2 gépet!!
-
rog
addikt
most komolyan arra vered magad, hogy dost haszanltal heti 1 oraban?

olvasd mar vissza mit irtal! fikaztal egy rakas usert azert mert nem valaszoltak olyan sebesseggel a kerdesedre, ahogy azt szeretted volna.
(csak azt a stiulust adtam vissza amit toled lattam. es ugy tunik neked se esett olyan jol..) -
Goose-T
veterán
1. Nem a játékok teljesítmény-javulását kérdeztem.
2. Nem csak a SoftQuadro-t kérdeztem.
3. A readme-ben írt ''turns on Quadro driver optimizations'' ebben a formában nem túl sokatmondó.
4. DOS 3.30-al hogy állsz? Használtál valaha? Mert én igen. Az egyetemen négy éve még teljeskörü batch programozást is tanítottak nekünk, átmentem 4-essel.
5. Ezek szerint neked kellett volna megtanulnod egyáltalán olvasni. -
Goose-T
veterán
Talán rossz topikba írtam? De hisz azért van a nagy nVidia-s topik, hogy apró-cseprô gondokkal az emberek ne nyissanak újat.
-
Goose-T
veterán
Hihetetlen. Az FX5900 pixelshader-ét mindenki óriási szakértelemmel analizálja (LOL), de a nagy nVidia-s topikban felvetett RivaTuner-es kérdésem többszöri upolás után sem méltatják válaszra. Kicsit visszább kéne venni az arcokból, és megtanulni, mit jelent a dir c:\, mielôtt high-end grafikus kártyák hardverproblémáit kezdik elemezgetni. Nincs igazam?
-
Som@
őstag
ChinaTownban nyugodtan vegyél DVDt. Szinte biztos, hogy minőségi lesz. Mondjuk sör alátétnek. DDD
Csak vicceltem.
Volt már velem is ilyen. Én mondjuk múlt hét pénteken szívtam reggel 7től este 8ig. Úgyhogy át tudom érezni a problémád.
TDKban eddig még nem csalódtam, de a felsorolt 3 márka közül szvsz mindegyik megfelel. Azért ha nem akarsz megszivatni, akkor ne 1x sebességüt vegyél!
-
twollah
nagyúr
Most ugrott be.
Ha YE_NŐ nő akkor miért nem HÁZIGAZDAASSZONY? -
jeges
senior tag
-
Som@
őstag
Majd elintézzük, hogy 4re ráférjen.

''kicsit még korán van, főleg a tegnapi 10-ig tartó meló után''
(Kötözködés ON)
8-10ig én is szívesen dolgoznék.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Kötözködés OFF)
Lehetőleg azért ne az aluljáróban vegyed meg őket. És lehetőleg ne BENQ legyen! (bár nem is biztos, hogy van már DVD lemezük.) -
PeliScan
addikt
Köszi, próbáltam, de azt az oldalt nem találtam sajnos, ezek negy része fizetős, vagy kaksa.

Igazából azért fordulnék ilyesmi oldalakhoz, mert szégyellem, h hét(!!
) év franciatanulás után sem tudom felfogni ennek az értelmét... mondjuk szótárat nem is vettem elő, de nem hinném, h segítene. 
Je t'ai volé ce sang qu'on n’aurait pas du partager
Vki esteleg..?
-
twollah
nagyúr
Gondban vagyok.
Nem tudom mikor teljesítem a 33.33333333 hozzászólás/nap mennyiségem.
Jó lenne ha lenne az oldalnak valamilyen statisztikai része. -
PeliScan
addikt
Hm... emléxem vmi Babelfish nevű oldalra, ami egyszerűbb mondatokat fordít pár főbb nyelvről pár főbb nyelvre.

Nem tudja vki a pontos címet?
Köszi! 
-
Som@
őstag
válasz
Agyasima
üzenetére
Én nem nyilatkozom. Nem akarok vitát kezdeményezni. Mindenesetre tanulságos eset volt szerintem.
Ezt a két topikot nézd meg!
Először: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22339
Majd utána: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22585
DE HOL VAN JEGES?
-
Som@
őstag
Föld hívja Jeges-t!

Rég nem láttalak erre.
Megkaptad az emilemet? -
Ye_Nő
tag
-
PeliScan
addikt
Köszi a megyarázatot és a segítséget is.

(Elég ''thin ice'' és most lebukom emberfeletti/alatti tudatlanságommal, de eszembe jutott: létezik, h 286os-on, Nortonban mind1 volt, h vmi *.exe vagy *.com? mert nagyon úgy emléxem, h tökre nevezgettem át őket, és semmi bajuk nem lett...
[bevallom, még most sem tudom, h mi a különbség köztük...]) -
Ye_Nő
tag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nemröhögni, KovacsUr!

Az igazság odaát van, akárki meglássa, már csak a címekből is:
http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=4309
http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=6436 -
PeliScan
addikt
Milyen formátum a *.vfw? Mivel lehet megnyitni?
Asszem vmi videófájl, de még sohasem találkoztam vele.
-
Sipi
addikt
Keopsz, ne már!
Lezárt topik, lezárt ügy, Te pedig, élve jogaiddal, megint beleírsz.
Az érintett nem tud benne válaszolni. Így kicsit olyan, mintha a döglött oroszlánba rugdosna valaki.
Sipi -
Aktív témák
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bestbuy játékok
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon köszi a választ előre is!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)