Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- OLED monitor topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Aktív témák
-
csudri
őstag
Ha ez itt egy offtopic akkor elvileg bármiről lehet itt írni?!
-
rog
addikt
-
twollah
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
A lustaság fél egészség.
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Pótoltam...
-
PeliScan
addikt
Ha nagyon kötözködni akarok, akkor nem, nem sugárhajtásos, mert nem a sugárhajtómű hajtja! Csak rá van szerelve.

-
twollah
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Elolvastam a link alatt található ismertetőt.
Nem rossz kis járgány. -
PeliScan
addikt

Nem is hittem volna, h ez létezik... és h magyar gyártmány?!
http://www.autopiac.hu/szamok/2002/17/cikk36.html -
tildy
nagyúr
Egy hét pihi volt.Ma ''elvittem'' páromat beíratkozni.Tegnap találkoztunk sch-s juniorokkal , seniorokkal.Véleményem nem változott, kiegészítősöket is kis elsősként kezelik, közben ők papolnak 2-3. évesként , egy már diplomás embernek.Beképzeltség úgy látom ott nagyon on.
Egyébként épp java laboron ülök.Király, hogy utsó évben csak egy nap van suli, izé, du. 15,30-18,40 között. -
tildy
nagyúr
válasz
KovacsUr
üzenetére
De nagyon jól tudod hova járok suliba, sőt telszámomat is tudod, miért nem kerestél?
Előrelátóan elmondom, hogy az összes ilyen 101-4százvalahány terem a C-ben van, a pc2,pc3, nokia, intel labor A alagsor, 1,2,3,4 előadó A ép, tornaterem kiscelli utcában (17es vili margit korhaznál leszállni, duna felé begyalogolni, suli mellett jegyzetbolt.)
Egyéb kérdés? -
PeliScan
addikt
Hát igen... volt vhol vmi bulvárhír, ha idős amikerikai milliomosok csinálják azt, h feladanak hirdetést, h amelyik hölggyel való együttlét során kapja a szívnfarktust, az örökli mindenét. Jó ki van találva; a lányok önként jeletkeznek és mindent beleadnak... hát, nem tudom, még ha lenne is sokmillióm és semmi rokon akkor ezt csinálnám-e, de ötletesnek ötletes.

-
rog
addikt
''Tízezrével versengtek fedetlen keblekkel a király kegyeiért Szváziföldön: valamennyi hölgy az uralkodó menyasszonya szeretne lenni. Becslések szerint mintegy 50 ezer fiatal lány táncolt félmeztelenül a hét végén egy hagyományos szertartáson a király színe előtt, hogy szemét, s szívét rabul ejtse. A 35 éves uralkodó amúgy nős, méghozzá sokszorosan. Lassan már futballcsapatnyi neje van: tíz felesége, a ''kispadon'' pedig még egy menyasszonya is. ''

tud elni a csavo, az mar biztos..
50ezer erted?! 50 ezer!
-
KovacsUr
addikt
Ó igen... BMF NIK hallgatók előnyben: merre, milyen épületben van az órarendben ''403''-mal jelölt terem?

-
maniac
senior tag
Hazaértem a gólyatáborból! Megfáztam, de nagyon, izomlázam van, nem kapok levegőt. Ezeket leszamitva jó volt. A showman a Doki volt. Aki nem tudna: A fokuszban is volt már: van 3 diplomája: belgyogyasz,pszichologus,tanár. Praktizált is orvosként, aztán most van vagy 20 piercing a fején, haja össze-vissza festve, tetkok mindenhol. Egyébként qrva jó fej, és ő volt a tábor orvos is. Alkoholfogyasztás kis mennyiségben ment. 4.-7.-ig volt a tábor, ezidő alatt megittam 44 üveg sört. A kaja borzaszto volt. Na asszem ennyit akartam

-
Pet_i
senior tag
Emberek! Most indulok beiratkozni utolsó főiskolai évemre.
Szomorú egy nap ez+kevesebb időm lesz a PH!-ra is.
-
PeliScan
addikt
Hm, mi lehet ez? A Windóz média pléjör nem tud lejázszni egy avit, a QuickTime pedig igen. De ezt sem a WinAmp, se semmi nem tudja megnyitni. Mi lehet a gáz?
-
Cathfaern
nagyúr
Mi ír ki, amikor leáll? Kéne a pontos hibaüzenet. Meg szerintem gyere át ebbe a topicba: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9757

-
crab
senior tag
Emberek valaki segítsen plíz!
Feltelepítettem az uhu linoxot, minden ok volt, de mikor elkezdi betölteni a rendszert kikapcsol a monitor és megáll, nem tölt tovább..
Reseteltem egyet a grub bejön kiválasztom a linuxot, elkezdi betölteni és megint ugyan az...
Miért?
kösszi a segítséget!
-
chicken
senior tag
mér nem lesz link ebből?
-
chicken
senior tag
http://www.belga.hu
-
PeliScan
addikt
Amúgy mennyire megbízható tárhely ez az eplanet? Mert elég durva h a nexus (amit különebn én eddig eléggé szerettem) már vagy egy fél éve úgy müxik h 2 napot nem megy, egy felet talán igen.

-
chicken
senior tag
http://www.belga.hu/
-
Memphis
tag
jaaaaaaaaaaaa érrrrrrrrtemmmmááááá. abban igazad van hogy annyi egyenes vonallal lehet menni.de én azt hittem hogy lépésenként egy vonalnak számit pedig nem.mert ha megnézed ha 8 lépést tesz meg felfelé ha azt egyenesen teszi akkor az 1-nek számit.tehát amit az előbb irtam az U lépés az 3-ból áll.viszont amit mondtam bal felső sarok az csak 2.mert csak 1 derékszög van bennne most nem tom érthet voltam e

-
Memphis
tag
szerintem itt más szabály is lesz mert ha megnézeed annak a megoldását ahol 4 négyzet van alul és abből 3 egymás mellettiben 3-as van....nekem nem ugy tünik hogy 3 egyenes vonallal oldotta volna meg.
-
Memphis
tag
válasz
Agyasima
üzenetére
de én vagyok hülye vagy....nézd a másodikat ahol két 3-as van.egyik jobb középen más alul középen.1 megoldás van amit mutat hogy ilyen U lépéssel középre esik a találkozási pontjuk.de kérdem én ha a bal felső sarokba teszed a találkozási pontot nézd meg szerintem az is kijön vagy van valami szabály?
-
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
Ki tudja használni a Seatoolst? Letöltöttem a boot image-et, felégettem CD-re, onnan bootolok, választok menüpont közül, erre vagy egy drivert kér, vagy kiírja, hogy thank you for using Seatools.
De nem ellenőrzi a vinyót.
-
PeliScan
addikt
Lehet h csak a másnaposság, de én ezt nem értem.

http://www.stetson.edu/~efriedma/path/ -
Apika
addikt
Néztétek Erdei Zsolt tenap esti boxmeccsét? Nagyon kemény volt! Teljesen elfogyott az ereje a végére. Még egy menetet nem bírt volna ki. Ez volt a legnehezebb meccse. De szerencsére győzött!

-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nah igenme rt azóta már próbálkoztam megint.
az a helyzet, h 491nél még nem cceszi szélt a fórumképet, de már a ''PH! Addikt'' két sorban van az egy helyett. Tezházt a megállapítáés helyesen:
-491 >> amíg a forumkép szét nem esik
-478 >> amúgy a hozzászólás*keret sézt nem esik
(bocsánat a hibákért ,elég szarul vagyok.
soha töbet ilyet.
komolyan.
) -
crab
senior tag
Melyik linux disztribet ajánljátok egy full kezdőnek?
Én a slackware-t néztem ki, nem lesz az nagyon bonyolult?
thx!
Aktív témák
- Asztalos klub
- OLED monitor topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fórumozó típus hiba, félinfókkal megtámogatva, pedig a cikkben minden ott van 
Ha jellemezni kéne azt mondanám hogy egy vasdarab amiből sok vacak lóg ki

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez fájt.
De lehet, hogy az anyósok is ott táncoltak

komolyan.