Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A miért repül a repülőre tudtam volna a választ
Természetesen a felhajtóerő miatt, ami amiatt keletkezik,mert a szárnyprofil felső részén gyorsabban őáramlik a levegő, ezért szívóhatás jön létre.Tudnék szép ábrát is mellékelni.
Bár arra, hogy miért emelkedik a siklóernyő , nos ott már igencsak közrejátszika hideg -meleg levegő is, de nem közvetlenül a szárnynál, hanem a talajnál.
Én sajnos a fekete kézből csak ezt hallottam am:miért bugyos a rapperek gaytája? -
slug
senior tag
Na megyek, és alszom egyet!
-
slug
senior tag
Felbaszták az agyamat!!!!!!!!!!!!!!!!
-
hungeek
senior tag
ma hajnalban megnéztem a blue crush-t...... nem rossz....
bár moziba elmenni és ott megnézni pénzért nem éri meg
-
crab
senior tag
Most néztem a vivát, és valami fekete kéz nevű műsor van,
kérdéseket tesznek fel az embereknek. pl: miért repül a levegő?, miért kék az ég?
stb, eszméletlen milyen válaszokat adnak rá!
A válasz a miért repül a repülő-re:
mert, olyan üzemanyag van benne, a felhajtó erő miatt -idáig jó- erre mekérdezik tudja-e mi az a felhajtó erő, persze: a hideg és a meleg levegő...
Miért kék az ég? válaszok: mert az űr kék színű, mert olyan messze van hogy kék lesz, mert a napnak sok kék fénye van.
Ennyi idióta van magyarországon?
-
slug
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Linux és windows megfér egymás mellett, egy vinyón.
-
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Megvan a topic: a 120G felosztása-ban volt erről szó. -
lesaux
veterán
A 2000-et használnám gyakrabban. A W98 csak azért kellett volna, mert nem fut a Colin 1.
De ennyire azért nem akarok belemélyedni a témába. Felrakom a 98-at egy másik vinyóra, és majd legfeljebb BIOS-ból kapcsolgatom, hogy honnan bootoljon.
A 1513-as hibára megvan a megoldás, le kell tölteni egy update.exe-t. -
slug
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nem indul el? Még boot menüvel sem?
-
lesaux
veterán
Azt írta a Partition Magic, hogy ''Error 1513 Bad atribute position on file record''.
És persze nem csinálta meg, amit akartam.
Egyébként ha a létező rendszer mögé Win 98-at akarok felrakni, akkor az primary vagy extended legyen? -
Cane
őstag
Nekem nem frissíti az oldalt... Ez most az oldal hibája vagy az IE-é?
-
Cathfaern
nagyúr
Volt egy topic, ami sulinetes notebook-okkal foglalkozott. Csak most sehol sem találom
Nem tudja valaki, hogy hol lelhető fel? -
tildy
nagyúr
Még élek

És látok is.Bár a jobb szememet még pihentetni kell, mert lassan gyógyul..
De amint rendesen látni fogok, reszkessetek, mert jövök.
Addg is szunya. -
lesaux
veterán
Hadd ne nyissak ezért egy új topicot.
Van egy 80 GB-os vinyó egyetlen partícióval, ami NTFS. Win2000 az oprendszer. De szeretnék Win98-at is futtatni. Partition Magickel megoldaható, hogy a végéből lecsippentek 10-20 gigát? Mennyi esélye, hogy tönkreteszi az első partíciót? Válasszak valami biztonságosabb megoldást?
Ha átghostolom a rendszert egy másik vinyóra, ezt meg leformázom FAT32-re, visszamásolom a rendszert, akkor lesz egy Windows 2000-em FAT32-n, vagy a Ghost ezt nem hagyja, és csinál belőle NTFS-t? -
Den
veterán
oh, mr zero tolerance eloadja a mimozat. Itt sopankodsz a script miatt, de azert nagyon tetszett, vagy negyed oran at azzal szorakoztal hogy bejottel es egy fuck-kal kirgattad magad, majd mikor nem rugott ki nekialltal kiserletezni hogy meg milyen szavakra reagal, suck.....
Szoval kar a nagyjelenetet loadni. Megint a szokasos havi twollah mubalhe hogy egy kicsit mindenki veled foglalkozzon.
Ha valami nem tetszik ami aa csatornan tortent azt ott reklamald, tobbszor mondtuk hogy ne hozzatok a forumra irc-es problemat -
slug
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Igen, például akkor is nagy vihart kavartál azzal, hogy volkovy el akart menni innen, de még sem ment el, vagy kis idő után visszajött. Ez nem a te hibád, hanem mindenki hibája, most például az is hiba, hogy írogatunk, és egymás fejéhez vágjuk ki mit csinált, és hogy nem kellene csinálni.
-
slug
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Nem, nem angolszász nyelvterületen vagyunk.
De mondom, én nem utállak, hanem jó fejnek tartalak.
Többször volt már rá alkalom, hogy saját magad kirugdostad, ha volt vmilyen titulusod, vagy azt csináltad, hogy kaptál valakitől opot, és az illetőt deopoltad, majd utánna kirúgtad magad.
Mondom, nekem nincs semmilyen bajom veled.
Hanem azokkal van a bajom, akik a személyes gondjait/dolgait hozza fel a csatornára (gondolok itt HiperG -re és mba -ra), és kultúrálatlanul anyázik, bazdmegozik. -
Apika
addikt
Holnap este Kótai bunyózik.
-
KovacsUr
addikt
*pislog*
Nem tudom, jól értem-e.
Valaki betett egy fasiszta scriptet, ami az angol káromkodásokra kickel?
Magyar csatornán?
Mi van? -
twollah
nagyúr
Mindegy szamomra a #prohardver egy nem letezo dolog ezentul.
-
slug
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Nem simán mondtad, hogy fuck, hanem ''What the fuck'', és optalan voltál, ezért volt tempbanod, aztán visszajöhettél, és kaptál egyből opot, de saját magadtól elvetted, hogy ha káromkodsz, akkor mellőzve legyél. Én sajnálom hogy elmentél, mert jó fej vagy, de nem tudom a döntésedet megváltoztatni.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen a felhajtóerő miatt, ami amiatt keletkezik,mert a szárnyprofil felső részén gyorsabban őáramlik a levegő, ezért szívóhatás jön létre.Tudnék szép ábrát is mellékelni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A válasz a miért repül a repülő-re: