Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
alitak
senior tag
...lehet visszakezbol pofanvagnam...
Hát igen, kinek a pap, kinek a papné. Szerintem semmit nem érnél el vele. És megint ott vagyunk, hogy mért is nem mondtam el. Lehet pont ettől féltem. Ebben csak megerősítettél. Most nem konkrétan csak arra gondolok, hogy kapok egy pofont. Arról hogy szopok olyan miatt, ami szerintem nem kéne. Valszeg ezt 10-15 év múlva úgy fogom gondolni ahogy te. Az éremnek mindig két oldala van. Meg kéne tanulni kezelni a szülőket, és tényleg kompromisszumok kellenek. Ehhez meg nekem kéne lépni .Csak félek nem lesz belőle lófasz sem...
Nem szeretem, de igaz: amit nem tudsz, nem is faj.
Igen, ez szerintem is így van. Sajnos.
Valahogy lesz ezután is, talán alszom egyet az egészre, hátha megálmodom mit kell tenni. Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest