Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Az én javaslatom, üljetek le beszéljétek meg, a szüleid mit szeretnélnek, és te mit szeretnél. Keressetek kompromisszumot. Eleinte valszeg neked kell majd többet engedned, de viszonylag rövid idő alatt meg fog váltzoni a te javadra. (Nekem annno bevált. Asszem 3-4 hónap alatt elértem a teljes korlátlanságot, úgy, hogy senkit nem bántottam meg, belátták, hogy akkora hülyeséget nem csinálok, hogy bajom legyen belőle.) Természetesen nem tudtak mindenről, de amit úgy éreztem megtudhatnak, azt inkább én vázoltam, igaz kicsit finomítottam rajta. (''Á nem volt az 10 sör, csak 3.'')
Aktív témák
Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest