Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Röviden, az IMAX egy kicsit felturbózott Multiplex. Mondjuk nem lehet rossz, csak ehhez azért olyan minőségű film is kell. Kár hogy pl amit a hétvégén láttunk film nem felelt meg ennek, mondhatni kicsit homályos volt a kép, pedig a Duna Plázás Palace HMP-ben néztük a filmet. Bezzeg a 2 jegy áráért volt pofájuk elkérni közel 2500Ft-ot.
Másik kérdés, csak nekem furcsa hogy nem lehet a plázás kajládákban bankkártyával fizetni Magyarországon? Ez eddig fel sem tűnt, de vasárnap volt egy kellemes kis testedzésem emiatt, kikértük a kaját és akkor vettem észre nincs nálam anniy pénz ami kifutja. Megkérdem a csajszlit hogy ugye lehet kártyával is fizetni, ő meg úgy nézett rám, mint aki most hall ilyet először. Kénytelen voltam egyedül hagyni a barátnőmet addig amíg lerohantam a 3-ról a földszintre az autómatához.
Ez kint gondolom elképzelhetetlen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest