Hirdetés
Aktív témák
-
Röviden, az IMAX egy kicsit felturbózott Multiplex. Mondjuk nem lehet rossz, csak ehhez azért olyan minőségű film is kell. Kár hogy pl amit a hétvégén láttunk film nem felelt meg ennek, mondhatni kicsit homályos volt a kép, pedig a Duna Plázás Palace HMP-ben néztük a filmet. Bezzeg a 2 jegy áráért volt pofájuk elkérni közel 2500Ft-ot.
Másik kérdés, csak nekem furcsa hogy nem lehet a plázás kajládákban bankkártyával fizetni Magyarországon? Ez eddig fel sem tűnt, de vasárnap volt egy kellemes kis testedzésem emiatt, kikértük a kaját és akkor vettem észre nincs nálam anniy pénz ami kifutja. Megkérdem a csajszlit hogy ugye lehet kártyával is fizetni, ő meg úgy nézett rám, mint aki most hall ilyet először. Kénytelen voltam egyedül hagyni a barátnőmet addig amíg lerohantam a 3-ról a földszintre az autómatához.
Ez kint gondolom elképzelhetetlen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600 + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest