Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
Aktív témák
-
Röviden, az IMAX egy kicsit felturbózott Multiplex. Mondjuk nem lehet rossz, csak ehhez azért olyan minőségű film is kell. Kár hogy pl amit a hétvégén láttunk film nem felelt meg ennek, mondhatni kicsit homályos volt a kép, pedig a Duna Plázás Palace HMP-ben néztük a filmet. Bezzeg a 2 jegy áráért volt pofájuk elkérni közel 2500Ft-ot.
Másik kérdés, csak nekem furcsa hogy nem lehet a plázás kajládákban bankkártyával fizetni Magyarországon? Ez eddig fel sem tűnt, de vasárnap volt egy kellemes kis testedzésem emiatt, kikértük a kaját és akkor vettem észre nincs nálam anniy pénz ami kifutja. Megkérdem a csajszlit hogy ugye lehet kártyával is fizetni, ő meg úgy nézett rám, mint aki most hall ilyet először. Kénytelen voltam egyedül hagyni a barátnőmet addig amíg lerohantam a 3-ról a földszintre az autómatához.
Ez kint gondolom elképzelhetetlen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Svájci jellegű bicska eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs