Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-

Kitartásod dícséretre méltó. úgy érzem h ma valami nagy tettet kéne véghezvinni, de nincs ötlet. már msn-en sinsc senki, szóval még más ötletét sem tudom ellopni
de még gondolkodom.. ilyen állapotban úgyis csk a világ nagy dolgain meg a nőkön jár az emebr esze.. hátha jutok valamire 
*ilyen állapot alatt azt értem, amikor nincs berugva csak jókedve van kisit szédül, szóval végülis be van csípve -
Hát, ha ritkábban iszok (kb egy hónapja ittam utoljára), akkor kevesebbtől is jókedvem van (meg volt még fél liter vadász). Miközben egyre több tapasztalatra tettem szert az alkoholizáláés terén, rájöttem, hogy nem is olyan jó/menő dolog, ha bírja a piát az ember, mert akkor kevesebbtől is eléri a kívánt hatást---> olcsóban jon ki

-
Jóestét! Igaz csak egy sör van bennem, de nemrég láttam a 300 című remekművet, és harcolni akarok
nem láttatok errefelé perzsákat? 
-
Azt hol tudom megnézni, hogy mi volt mondjuk az első hozzászólásom itt? Jó erre Vladi keresője? Kíváncsi vagyok, hogy így másfél év távlatból miért is regeltem?

-
Kedves fővárosi kollégák! Ismét egy kis útbaigazításra lenne szükségem. Az Andrássy út 7. a Hősök teréhez, vagy az Oktogonhoz van közelebb? Köszönöm előre is!
-
válasz
REDeath
üzenetére
Hát, sajnos csak 5. lett, de majd legközelebb
.
Más, még régebbről, talána fényképezős topikból felvett egy srác msn-en, és meg van róla győződve, hogy nekem minden vágyam vele beszélgetni.. Mit lehet ilyenkor mondani neki
Vagy csk simán tiltsam le? Bunkó nem szeretnék lenni, dehát tök idegesítő. Miből gondolja, hogy idegen emberekkel akakrom megbeszélni minden nap a magánéletem? -
válasz
Racecam
üzenetére
Nemsokára úszik Cseh Laci, szurkoljunk neki. Bár azt nyilatkozta, hogy nincs egyben, nem tud küzdeni, belefáradt a 400vegyesbe
.Ez érthető is, hiszen nagy bajnok, és nehéz feldolgoznia, hogy most esélye sincs a győzelemre. Habár ő a címvédő, de nem felejtsük el, hogy a két évvel ezelőtti vb-n Phelps nem indult. Nem jut eszembe hol volt a 2005-ös vb, talán Firenzében
2001-ben Fukuoka volt, a 2003-asról fogalmam sincs.
mod: nemtudom hogy jött ez a Firenze ide
2003-ban Barcelonában, 2005-ben Montrealban volt a vb.
[Szerkesztve] -
Nincs meg valakinek véletlenül digitális formában lengyel józsef igézők c. novellája? Egy könnyed félórás olvasmány, nameg érettségi tétel, de nem találom sehol

-
Akkor válaszolok ide, de már néztem a digitgépes totyikban is. Ez sima bridge gép, slr-like, ilyen van nekemis. Az a jó benne, hogy ettől profi fotósnak nézik az embert
, nameg nagyon kis csini képeket csinál. Tükörrefiset akkor éri meg igazán venni, ha még van 2-3* annyi pénzed az obikra, mint amennyibe a gép került. Szvsz ''kezdő'' illetve a fotózásban nem túl mélyen elmerülni kívánóknak sokkal érdemes egy jobb kompaktot vásárolni. Az s5600 sztem nagyon jó választás, mióta én vettem egy 20-ast csökkent az ára, és az xd kártyák is olcsóbbak lettek. Egyedül a makrója kissé gyenge, de ezt előtétlencsékkel orvosolhatod, olyan 7-8k körül már kaphaók jó darabok. Sztem még így is nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik a masina. -
Megkérdezem ittis, mert dc-n sehogysem tudok hozzájutni: vashti bunyan diamond day című számához. ez a kaméleon díjcsomag reklámzenéje. megvan esetleg valakinek?
-
Feltűnt, hogy a pofám hátsó felében leledzik egy bölcsesség fogam, már kibújt kissé
De nem fáj egyáltalán. Ez jó jelnek számít? Mert marhára nincs kedvem szétszedetni a fél arcomat.. 
-
hát, ezek a babzsákok aztán hatalmas elrettentő erővel bírnak...
könnygázt, vízágyút, gumilövedéket nekik...ennyire ráérnek.. dolgozzanak.. ha pedig csak ez a megoldás, akkor igen, jobban örülnék ha éles lőszerrel lőnék őket.. 
Ez viszont miféle hozzáállás, hogy nincs más megoldás mint a tüntetés? Szerinted ez mire megoldás? Elértek valamit? Én az ilyen kendermagot, meg grínpiszt is feloszlatnám azonnali hatállyal, de ők legalább nem csnálnak több százmilliós kárt
van különbsg tüntetés, és zavargás, rendbontás, ongálás közt.. -
hm, a rendőrök babzsákokkal lettek eflfegyverezve a tüntetőkkel szemben.. meik hülye barom talál ki ilyeneket?
-
Tudomásotok szerint, ha van nekem egy sima papír fényképem, azt lehet sokszorosítani mindenféle negatív, meg ilyesmik nélkül?
-
Az amerikai kollégáktól kérdezem, hogy milyen módszerrel érdemes onnan kis hazánkba küldeni egy napszemcsit (oakley) tartalmazó csomagot, és ez mennyibe kerülne?
-
''De konkrétabban.. csak egy éjszakában, vagy másban is?''
Erre normális ember men választ tud adni?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig most direkt szerényebbet csináltattam..
De majd ha meglesz az új sztájl akkor rakok be képet arról. Az ugyis csak érettségik után lesz kivitelezve. -
Na arra nem is emlékeztem, hogy tegnap is írtam még ide. Marhanehéz volt felkelni, kicsit sok volt tegnap a mulatozás. Ma már nem tartom ennyire jó ötletlnek, dehát egyszer élünk, ez vígasztal

Kellemes és szép napot mindenkinek, de különösen a hölgyeknek, hiszen ez a nap róluk szól (kár, hogy most nincsen olyan, akinek kiemelt figyelmet szentelhetek
) -
sztemis azt kéme:
fél 8kor átmentünk tbánxára mecdonaldsaba enni egy fagyit, utána megnéztük a reál bayern meccset... kikaptunk
. utána jött a becer és a vadász. már józanodok... hnap suli... viszojtn mulatós znét hallgtok..: kocsi janika: cigány 2
tiis halgassátok est.. hnap mjd joban elmondmm.. -
most értem zza. becherovka+vadász
szédülö, hnap első óra matek,e megrtwem.mertökjő, és amúgyis, erősito a köuösséget.most bitzos nemjol itam, majd hnap megmagyarázom.zemét mugy a suli, kaptam tegnap egy igazgatoi, rohadlok.. -
Ugye első?

Büdös picsába

[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de még gondolkodom.. ilyen állapotban úgyis csk a világ nagy dolgain meg a nőkön jár az emebr esze.. hátha jutok valamire 

Köszönöm! Akkor ha metroval közlekedek, a Deák térnél kell leszálnom. Azthittem, hogy az Andrássy csak a Hősök tere és az Oktogon közt van, de akkor mégsem
Vagy csk simán tiltsam le? Bunkó nem szeretnék lenni, dehát tök idegesítő. Miből gondolja, hogy idegen emberekkel akakrom megbeszélni minden nap a magánéletem?
.Ez érthető is, hiszen nagy bajnok, és nehéz feldolgoznia, hogy most esélye sincs a győzelemre. Habár ő a címvédő, de nem felejtsük el, hogy a két évvel ezelőtti vb-n Phelps nem indult. Nem jut eszembe hol volt a 2005-ös vb, talán Firenzében